Nidoje ir Klaipėdoje nustatyti alkoholio prekybos pažeidimai

Nidoje ir Klaipėdoje policijos pareigūnai nustatė 3 alkoholio prekybos tvarkos pažeidimus.

Kaip informavo Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK), rugpjūčio 30 d. Nidoje nustatyti du pažeidimai – alkoholinių gėrimų buvo parduota asmenims, nesulaukusiems 20 metų.

Anot policijos, apie 11 val. Nidoje, Taikos gatvėje, alkoholiniu gėrimų parduotuvėje, atliekant kontrolinį pirkimą, 2002 m. gimusi pardavėja 19-kos metų asmeniui pardavė butelį alkoholinio vyno.

Policijos duomenimis, tą pačią dieną, apie vidurdienį, kurorto Naglių gatvėje esančioje parduotuvėje, atliekant kontrolinį pirkimą, 20 metų nesulaukusiam asmeniui pardavėja, gimusi 1973 m., pardavė keturias skardines alkoholinio alaus.

Dėl šių atvejų pradėta administracinė teisena dėl mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos ar kitų alkoholinių gėrimų pardavimo, laikymo ir gabenimo reikalavimų pažeidimo.

Taip pat informacija dėl nustatytų administracinių nusižengimų perduota Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui dėl ekonominių sankcijų taikymo įmonėms.

Rugsėjo 2 d., anot Klaipėdos AVPK, uostamiestyje nustatytas dar vienas mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos pažeidimas – alkoholio buvo parduota nesilaikant licencijoje nurodytų apribojimų.

Policijos duomenimis, apie 23.15 val. Vingio gatvėje, bare, atliekant kontrolinį pirkimą, 1994 m. gimusi darbuotoja, neuniformuotam policijos rėmėjui uždarytoje gamyklinėje taroje pardavė butelį stipraus alkoholinio gėrimo ir leido laisvai išsinešti iš baro patalpų.

Taip pat pradėta administracinė teisena dėl mažmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais tvarkos ar kitų alkoholinių gėrimų pardavimo, laikymo ir gabenimo reikalavimų pažeidimo.

Moteris už tokio pobūdžio pažeidimą įkliūva nebe pirmą kartą, jai gresia bauda nuo 780 iki 1170 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip petrai,

taip petrai, portretas
gyventi englande dar geriau, gyveni netoli londės, valai išvietes, lakuoji nagus, šukuoji silkių uodegas, moki mokesčius englų karaliui, o eilėje socialiniam butui stovi nidoje ir taip jau ne vienas dešimtmetis, ne vienų vagių vaikelių šposai

čia

čia portretas
bagdono šaika

Petras

Petras portretas
Kodėl Darbo inspekcija, VMI nesidomi Neringos apgyvendinimo sektoriumi. Dauguma darbuotojų dirba nelegaliai privačiame sektoriuje. Slepiami mokesciai. Ar Neringa išskirtinė? Neringa nedidelė, vieni apie kitus daug žino. Žiemos metu gauna papildomas išmokas malkoms, nors dauguma jau nekurena malkomis, (nusigriove krosnis) susistate oro šildytuvus, bet soc.rupybos skyriui nerūpi, taskosi skirtomis lėšomis. Kodėl nereikalauja kvitų už įsigytas malkas. Kaip gera gyventi Neringoje!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių