Nuo pareigūnų – pėsčiųjų takais (vaizdo įrašas)

Pietinėje miesto pusėje policininkai vaikėsi šaligatviais ir pėsčiųjų takais važinėjusį automobilį. Gaudynės priminė aštraus siužeto filmą.

Išgirdo baisų trenksmą

Sekmadienį vakare netoli parduotuvės "Maxima" Šilutės plente (buvusi "Neringa") gyvenanti klaipėdietė nenoromis tapo po jos langais vykusių įvykių liudininke.

Moteris užsisėdėjo prie kompiuterio iki vidurnakčio. Prieš pirmą nakties už lango ji išgirdo kažkokį trenksmą, stvėrė telefoną ir išbėgo į balkoną.

Tamsoje ji pamatė šmėžuojantį baltą automobilį. Klaipėdietė telefone įjungė vaizdo filmavimo funkciją ir užfiksavo po jos langais vykusias gaudynes.

Moteris pamatė pėsčiųjų taku nuo "Pempininkų" prekybos centro atlėkusį automobilį. Nemažoje kiemo aikštelėje jis atsidūrė nudardėjęs laiptais.

Automobilis įnėrė į daugiabučio namo kiemą, lindo ir į kitą, kur žmonės nakčiai buvo palikę savo mašinas. Stebėdama šią situaciją moteris suprato, kad vairuotojas turėtų būti vietos gyventojas, gerai pažįstantis kiemų labirintus.

Išsilakstė kaip zuikiai

Galiausiai mašina vėl išvažiavo į aikštelę, iš jos iššoko trys jauni vyrai ir išsilakstė į skirtingas puses.

Iš viršaus situaciją mačiusi moteris bėglius galėjo stebėti todėl, kad visi trys laikė rankose išmaniuosius telefonus, šviečiantys jų ekranai rodė, kur vaikinai bėga.

Tuo metu į "Maximos" aikštelę atvažiavo policijos automobilis, pareigūnas iššoko iš mašinos ir bandė bėgti į aikštelę, iš automobilio iššokusių vyrų jis nepamatė.

Balta mašina apsisuko, vėl užšoko ant laiptų ir dideliu greičiu nuvažiavo link "Pempininkų".

Policininkas suprato, kad bėglių nepavys, grįžo į savo automobilį ir greitai nurūko Šilutės plentu.

Moteris savo telefonu užfiksavo dalį šių įvykių.

Paliko mašinos detalę

Savo akimis pro langą įvykius stebėjusi klaipėdietė tikėjosi, kad savaitės pradžioje iš policijos pranešimų sužinos, kodėl baltu automobiliu važiavęs žmogus bėgo nuo policijos.

Moteris svarstė, kad jis galėjo būti pavogęs šią mašiną arba nuo policijos spruko todėl, jog buvo girtas.

Ryte ji aikštelėje rado pamestą baltosios mašinos bamperį, laiptai buvo apgadinti, aikštelėje ir pėsčiųjų take ryškėjo staiga iš vietos pajudėjusio ir dideliu greičiu nuvažiavusio automobilio padangų žymės.

(Skaitytojos nuotr.)

Pasirodo, tą naktį policijos patruliai pastebėjo šaligatviais nuo baro "Plius minus" važiuojantį automobilį ir leidosi jam iš paskos.

Supratęs, kad yra persekiojamas, vairuotojas dar keliose vietose pažeidė eismo taisykles taip pat važiuodamas pėsčiųjų takais.

Pažeidėją gaudė keli ekipažai, kol sustabdė prie "Pempininkų".

Paaiškėjo, kad vairuotojas buvo neblaivus, bet girtumas siekė ne ką daugiau nei pusantros promilės, todėl jis bus baudžiamas administracine tvarka ir už Kelių eismo taisyklių pažeidimą, ir už tai, kad vairavo neblaivus.

Dienraščio "Klaipėda" duomenimis, byla vakar jau pasiekė teismą.

Kodėl nuo policininkų spruko dar trys mašinos keleiviai, belieka tik spėlioti.

Bylos medžiaga papildyta pilietiškos klaipėdietės užfiksuotu vaizdo įrašu bei nuotraukomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pagarba policininkams ir pirstelėjimas komisarui

pagarba policininkams ir pirstelėjimas komisarui portretas
pati didžiausia pagarba vaikomies ir dirbantiesm policininkams gatvėse ,kai tuo metur trigubai daugiau apmokamas komisaro etatas Mindaugo ir naudos nulis, padėtis bloga klaipėdoje, pėstieji traiškomi..

Mldc

Mldc portretas
Pradaznas laikrastis su konkrecia dezinformacija.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Suburban arba Yukonas. Važiuoji laiptais ir nesupranti kad laiptai. Nereali mašina. V8, 5.7 arba 6.2. Benzas. Amerikoje turėjau.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių