Pereiti į pagrindinį turinį

Paauglės žagintojams nesmagu

2014-07-02 11:58
Kas trečia paauglė D.Britanijoje patiria seksualinę prievartą
Kas trečia paauglė D.Britanijoje patiria seksualinę prievartą / Shutterstock nuotr.

Internetinės pažintys su paaugle iš Plungės rajono keturis suaugusius vyrus atvedė į teisiamųjų suolą. Vyrai kaltinami jos žaginimu ir seksualiniu prievartavimu.

Byla pradėjo vyniotis, kai pareigūnams tapo žinoma apie Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos komandos viršininko ryšius su Žemaitijos mieste gyvenančia mergaite.

Vyras buvo suimtas, o pareigūnai ėmėsi tyrinėti aukos kompiuterį ir suprato, kad kaunietis buvo ne vienintelis vyras, su kuriuo paauglė turėjo lytinių santykių. Netrukus įtarimai buvo pateikti dar trims įvairiose Lietuvos vietovėse gyvenantiems vyrams.

Šių metų vasaros pradžioje Klaipėdos apygardos teismas ėmėsi nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje keturi vienas kito nepažinoję vyrai kaltinami lytiniais nusikaltimais prieš mažametę.

Saugant auką, ji į teismą nekviečiama. Antradienį į teismą neatvyko buvęs ugniagesys, tad teismo posėdis neužtruko. Proceso dalyviai apklausė kitų trijų kaltinamųjų žmonas ir gyvenimo drauges. Daugelis šių moterų netiki, kad kaltinimai yra pagrįsti.

Tikėtasi, kad teisme nesirodantį ugniagesį teisėjas nuspręs suimti, tačiau taip neįvyko. Mat šis 41 metų vyras kaskart pristato dokumentus, įrodančius, kad jis lankėsi pas medikus dėl jį ištikusių sveikatos problemų. Tad formaliai negalima teigti, kad jis išsisukinėja nuo teismo.
Nuspręsta kaltinamąjį į kitą teismo posėdį liepos viduryje atvesdinti su policija.

Akivaizdu, kad teisiamiems vyrams gėda, išeidami iš teismo salės jie slėpė veidus striukėmis, o vienas, nematydamas kelio, atsimušė į stiklines duris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų