Paauglio kišenėje policininkai rado lankstinuką su kanapėmis

Plungėje policijos pareigūnai sulaikė paauglį, turėjusį kvaišalų.

Šiame Žemaitijos mieste pastaruoju metu padažnėjo atvejų, kai nepilnamečiai nutveriami su narkotikais.

Penktadienį, apie 20 val., privačių namų kvartale, Sukilėlių gatvėje, pareigūnai patikrino 17-mečio kišenes.

Vaikino striukės kišenėje rastas lankstinukas su kanapėmis. Tai dar turės patikrinti ekspertai.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl narkotinių medžiagų laikymo.

Paprastai tokiais atvejais policijos tyrimas tuo nesibaigia, pareigūnai siekia išsiaiškinti, kas nepilnamečiui pardavė kvaišalų ir iš kur jie atkeliavo.

Neseniai teismas paskelbė nepilnamečiui plungiškiui nuosprendį už tai, kad jis prie mokyklos rūkė kanapių suktinę ir dalijosi ja su savo broliu ir dar vienu paaugliu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mmm

mmm  portretas
vaje vaje rado lankstinuka jomajo Kriminalas teisti Sodinti bausti. kur mes ainam tokiu keliu. Alchiholikus isgaudykit kad naktim neklykautu nevemtu ant laiptu ir nesiskapintu va butu nors geras darbas.

Ramunas

Ramunas portretas
Labiau toleruoju visus šitus narkomanus, nei tvarkingus alkoholikus, dar sako kad narkomanai neprognozuojami... Man daugiau baimės alkoholikai kelia, nei tie kur bega nuo taves ir nuo savęs... Problema Lietuvoje yra didelė, bet jau geriau tegul kaimymas kanape augina, nei samane leidzia, kaime tikrai ramiau būtų

Kanapinis

Kanapinis portretas
Itariu pareigunas net girtaujamtis pagautas darbe turės mažiau problemų nei neišsivystęs jaunas protas kuris turi savų problemų. Dabar pasitikejimas policija asmenines psichologines problemos, finansknes problemos... Vietoj to, kad bandytų padėt žmogui tai te per snuky su baudom, o paskui anstoliai išsiurbs viska kas liko.. Lietuva tu mūsų, milijonus vagiantys sparnus skleidžia, o čia DIDYSIS NUSIKALTIMAS VISUOMINEI - AUGALA PARŪKE...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių