Pajūrio gyventojas – vėl pareigūnų rankose: šįkart su ginklais ir narkotikais

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policija antradienį pranešė baigusi ikiteisminį tyrimą ir teismui perdavusi bylą, kurioje disponavimu dideliu narkotinių medžiagų kiekiu ir šaunamojo ginklo laikymu yra kaltinamas pajūrio gyventojas.

Bylos duomenimis, 2019 m. birželį policijos pareigūnai atliko kratą 42-ejų vyro bute Palangoje, Vanagupės gatvėje. Kratos metu rasta kanapių ir beveik 170 gramų miltelių su narkotine medžiaga – kokainu.

Tuomet vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę, vėliau jam paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Tų pačių metų spalį Klaipėdoje, Priestočio g., pareigūnai sulaikė 44-erių Klaipėdos rajono gyventoją, pas kurį buvo rasta apie du gramai kokaino. Nustatyta, kad šią narkotinę medžiagą jis įsigijo iš jau minėto 42 m. vyro.

Tą pačią dieną šis, kaip manoma, narkotines medžiagas platinęs vyras, sulaikytas Priestočio gatvėje. Atlikus kratas jo automobilyje bei gyvenamosiose vietose Palangoje ir Klaipėdoje, rasta kanapių, daugiau nei 80 g kokaino, beveik 20 g amfetamino ir 20 tablečių su įvairiomis psichotropinėmis medžiagomis.

Taip pat rasti iš dujinio pistoleto „IZH-78-8“ perdirbtas šaunamasis ginklas, savadarbis duslintuvas bei vienas šovinys.

Nusikaltimais įtariamą Klaipėdos ir Palangos gyventoją tąkart teismas leido suimti.

Pasak policijos, įtariamasis teisėsaugai gerai žinomas. Jis anksčiau buvo teistas už išžaginimą, turto prievartavimą, sukčiavimą, disponavimą dideliu kiekiu narkotinių medžiagų, seksualinį prievartavimą bei kitus nusikaltimus.

Jei teisme bus įrodyta jo kaltė, už neteisėtą disponavimą šaunamuoju ginklu jam gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų, o už disponavimą dideliu kiekiu narkotinių medžiagų – laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pajurio gyventoju

Pajurio gyventoju portretas
samoningumas ...auga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių