Pajūrio keliuose – virtinė eismo įvykių: autostradoje teko vaikytis ir girtą merginą

Pajūrio keliuose – virtinė eismo įvykių. Kretingos rajone vyro sukeltoje avarijoje nukentėjo trys paauglės. Kelyje į Šventąją ant šono žnektelėjo vilkikas, o penktadienį ryte pilietiški gyventojai įdavė policijai girtą vairuotoją.

Ankstų penktadienio rytą magistrale į darbus vykę vairuotojai pastebėjo keistai manevruojantį visureigį.

Kadangi šiuo metu magistralėje remontuojama nemažai kelio ruožų, greitis juose ribojamas, o eismas vietomis nukreipiamas į priešpriešinę eismo juostą.

Paaiškėjo, kad visureigiu „Jeep“ vairuotoja nesugebėjo įveikti vieno kelio vingių ir, užuot persirikiavusi į kitą eismo juostą, trenkėsi į atitvarus.

Visa tai matęs iš paskos važiavęs vairuotojas apie incidentą iš karto pranešė policijai.

Vis dėlto vairuotoja, net ir po smūgio, važiavo toliau. Moters vairuojamą automobilį iš paskos sekė pilietiškas vairuotojas.

Automobilis „Jeep“, laimei, Liepų gatve pasuko į uostamiestį. Čia jo ir laukė policijos ekipažas.

Patikrinus vairuotoją paaiškėjo, kodėl mašina kliudė atitvarus. Vairuotojai nustatytas 2,33 prom. girtumas.

Skaudi nelaimė nutiko Kretingos rajono Gestautų kaime.

21 m. blaivus vairuotojas automobiliu „VW Passat“ neįveikė kelio vingio. Mašina nuslydo nuo važiuojamosios dalies, įlėkė į griovį ir trenkėsi į medį.

Nelaimė nutiko 22 val., kelyje mikliai susiformavo automobilių eilė. Kelią užtvėrė atvykę du ugniagesių ekipažai ir du greitosios medicinos pagalbos automobiliai.

Eismo įvykio metu nukentėjo 2007 m., 2006 m. ir 2004 m. gimusios keleivės, kurios gydomos ligoninėje. Vairuotojas po medikų apžiūros gydomas ambulatoriškai.

Dar viena neeilinė avarija nutiko Liepojos kelyje. Tarp Palangos ir Šventosios lygiame kelyje ant šono netikėtai vertėsi vilkikas su puspriekabe.

Automobilio slysta į priešpriešinę eismo juostą ir galiausiai virsta ant šono. Pats vilkikas ir puspriekabė visiškai užtvėrė kelią į Šventąją.

Ties Vydmantų viaduku eismą ėmė reguliuoti policijos ekipažas ir nukreipė vairuotojus važiuoti per Palangos centrą.

Kelias ilgą laiką buvo uždarytas. Vilkikui pakelti teko kviesti sunkiasvorį kraną.

Dar vienas incidentas fiksuotas Klaipėdoje, Šilutės plente. Ten taip pat į eismo įvykį pateko vilkikas, prireikė medikų ir policijos pagalbos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių