Paliko automobilį servise remontui, neteko buferio už 10 tūkst. litų

Viename Klaipėdos autoservise remontui paliktas prabangus automobilis naktį buvo apvogtas.

"Audi A8" nakčiai liko autoserviso kieme Šilutės plente. Tačiau ryte darbuotojai aptiko, kad pavogtas automobilio priekinis buferis.

Įmonės teritoriją stebi vaizdo kameros, todėl tikimasi, kad vagišius pavyks sučiupti. Mašina buvo drausta kasko draudimu.

Įmonės darbuotojai įtarė, kad mašina galbūt ir buvo sekta. Esą naujų šio automobilio detalių kainos yra labai didelės, o naudotų mašinų laužynuose tokių modelių automobilių tiesiog nėra.

Svarstymai, kad buferis galėjo būti vogtas dėl jame buvusių automobilio statymo sistemos daviklių, atmetami. Veikiausiai vagystė buvo įvykdyta pagal konkretų užsakymą.

Draudimo kompanijos skaičiuoja, kad beveik iš visų apvogtų automobilių dešimtadaliui mašinų vagys padaro net kelių dešimčių tūkstančių litų nuostolius.

Dažniausiai ilgapirščiai vagia apdailos juosteles, veidrodėlius, navigacijos įrangą, mašinos statymo sistemas, žibintus, salone sumontuotus televizorius ar garso sistemas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zebra

zebra portretas
nusipirk masiniuka uz 10k ir miegok spakainai manmasina is po langu nuvare

krc

krc portretas
bamperis pats tiek gal nekainuoja. bet pridejus balkio po bamperiu kaina, priesrukinius, apdailos juosteles, parkavimo daviklius, zibintu apiplovima plius viso sito grozio dazyma tai panasiai ir turetu gautis

seklys

seklys portretas
nekainuoja tiek tas bamperis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių