Pareigūnai nudžiugino pavogtų dviračių savininkę

  • Teksto dydis:

Gruodžio 17 d., apie 20 val., Klaipėdoje, Šaulių g., iš daugiabučio namo laiptinės buvo pavogti trys dviračiai. Savininkai juos laikė prirakintus prie vamzdžio.

Nežiūrint to, du vyrai, pasukę į šalį vaizdo stebėjimo kamerą, įrengtą laiptinėje, nupjovė užraktą ir išsivežė šiuos dviračius. Vis tik vaizdo kamera spėjo užfiksuoti įtariamųjų veidus.

Klaipėdos m. PK Nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai, turėdami informacijos apie tokio pobūdžio nusikaltimus darančius asmenis, atpažino bei sulaikė 40-metį ir 44 metų klaipėdiečius. Šie prisipažino įvykdę nusikaltimą. Jie nurodė ir sandėliuką, kuriame paslėpė pavogtą turtą.

Vyriškiai ketino dviračius parduoti. Kadangi policijos pareigūnai buvo greitesni už įtariamuosius – išaiškino vagystę per kelias dienas – dviračių pasigviešę vyrai nebuvo spėję jų nei suniokoti, nei nuvežti parduoti. Visi trys tvarkingi dviračiai dar prieš Kalėdas grąžinti 22 metų savininkei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pagarba

Pagarba portretas
Be galo žaviuosi policija. Šaunuoliai.O tam , atsiprašui, glušiui, kuris pergyvena,. kad už" jo pinigus areštinėje pyragus( ne piragus) valgys sulaikytieji , noriu patarti, kad nusikaltėlius kviestųsi į savo namus...

stasas

stasas portretas
tai ka vagims israse premijos ar per sventes uzdaryti valgys musu pinigais pirktus piragus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių