Parke Klaipėdoje užpuolė paauglį

Vidury dienos daugiabučių namų apsuptyje sumušto paauglio istorija sudomino pareigūnus. Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Sekmadienį miesto policijos komisariato pareigūnai gavo informacijos iš Klaipėdos vaikų ligoninės, kur nuo šeštadienio popietės gydomas 17-metis vaikinas.

Medikai jam diagnozavo dešinės akies voko žaizdą, galvos sumušimą ir galvos smegenų sukrėtimą, be to, vaikinui išmušti du priekiniai dantys.

Paauglys paaiškino, kad tądien apie 15 val. parke, esančiame šalia Kauno gatvės, jį užpuolė ir sumušė du šiek tiek vyresni vaikinai.

Vienas užpuolikų gali būti apie 19 metų, apie 185 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, juodų trumpų plaukų, vilkėjo juodais marškinėliais ir juodomis sportinėmis kelnėmis. Antrasis gali būti panašaus amžiaus, truputį smulkesnio kūno sudėjimo, bet panašaus ūgio, buvo apsirengęs taip pat juodais rūbais.

Kas yra šie užpuolikai, koks poelgio motyvas, ar nukentėjusysis sako visą tiesą, dar bus aiškinamasi. Paauglys tikino, kad nebuvo apiplėštas, jokių asmeninių daiktų neprarado.


Šiame straipsnyje: parkasužpuolimaspaauglys

NAUJAUSI KOMENTARAI

SAulute

SAulute portretas
Tam parke senai reikėjo kamerų. Ten baisu vaikščiot. Nejauki vietelę nei dieną nei naktį!

Istorija sena kaip pasaulis

Istorija sena kaip pasaulis portretas
Apeikit KNG ,visus treninguotus i pk ,nuotraukas rodykit sumustam vaikinui , bet speju darbo per daug kad pareigunai tuom uzsiimtu . Tad byla kaip visada bus uzdaryta ,paaiskinimas "pritruko ikalciu"

Krančkaulis

Krančkaulis portretas
Tokie reikalai tarp pauglių buvo populiarūs sovietmečiu iki maždaug 1970-75 metų, paskui pamažu liovėsi. Agresyviausi buvo sukišti į kolonijas, kas nenusiramino - į kaliūzes, o kiti buvo suvaryti į profkes ar patys susitvarkė. Kalėmčikų ir beprizornikų paniatkės tuom ir baigėsi, nes jaunimui atsirado daugiau prasmingos veiklos, o ir milicija ėmė dirbti daugmaž normaliai. Nuo to laiko buvo galima makaluotis po visokius užkampius ir negauti į dūdą, jei, žinoma, pats neprisiprašysi. Vienžo, istorija linkusi kartotis, todėl anksčiau ar vėliau prisireiks griežtesnių priemonių ir jos atsiras, nors triukšmo ir klyksmo "žmogaus teisės!", "ginkime vaikus!" ar pan bus dar nemažai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių