Iš parko prie Malūno tvenkinio pusamžis vyras grįžo sumuštas ir be daiktų

Parkas prie Malūno tvenkinio, anksčiau vadinto Trinyčių vardu, gali netrukus pagarsėti, kaip viena nesaugiausių miesto vietų. 51 metų vyras pasiskundė policijai būtent šioje vietoje tapęs plėšikų auka.

Vėlų antradienio vakarą, apie 23 val., policininkai skubėjo pas 51 metų vyrą, kurio namiškiai iškvietė pareigūnus, pamatę jį namo grįžusį sumuštą ir be asmeninių daiktų.

Kiek aiškėja iš oficialaus Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų pranešimo, vyras nesugebėjo pasakyti, kelintą valandą buvo apiplėštas. Pasak jo, įvykio vieta – parkas prie Malūno tvenkinio.

Esą trys nepažįstami asmenys pirmiausiai sugriebė jam už auksinės grandinėlės ir norėjo ją nuplėšti. Atrodo, kad visi trys vyrai mušė nukentėjusįjį ir pagrobė visus jo daiktus.

Pareigūnai nukentėjusiajam patarė kitą dieną ateiti į komisariatą ir parašyti pareiškimą, nurodant kokie daiktai buvo pagrobti ir kokia yra jų vertė. Trečiadienį vyras apsilankė policijos komisariate. Jis išdėstė, kad iš jo buvo pagrobtas telefonas „Iphone 12“, auksinė grandinėlė su pakabuku, kuprinė, kurioje buvo įmonės dokumentai, striukė, kvepalai „Trusardi black“.

Tarp pagrobtų daiktų paminėta ir piniginė su mokėjimo kortelėmis, 70 eurų ir auksiniai auskarai. Vyras įvardijo, kad grumtynių metu buvo sugadinta auksinė grandinėlė su pakabuku.

Nukentėjusiojo nurodyta žala siekia 8 395 eurus. Miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo. Tyrimo metu, ko gero, dar kartą bus apklausiamas nukentėjusysis, pareigūnai bandys nustatyti, kur yra pagrobtas telefonas.

Netoli šio parko gyvenantys klaipėdiečiai skundžiasi, kad jis tampa girtuoklių priebėga. Suoliukus dažnai okupuoja benamiai ir atvirai alkoholinius gėrimus vartojantys asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
Kai israsineti baudus tai jie pirmi ,o kai normaliai atlikti savo darba tai ju nera!!!! Kur patruliai tokiems vietoms turi buti butinus ir visada!!!

Bvb

Bvb portretas
Pisihodus grazinkit arba paspirtuku nupirkit kameru tokiose vietose turetu but..

jusu brolis bebilas ponam runkeliams patarima nemokama tur

jusu brolis bebilas  ponam runkeliams  patarima nemokama tur portretas
norit kad mentai prie tvenkinio uzsuktu - atidarykit MAITINIMO YSTAIGA...bara koki ar kebabine arba nors ponskutes pakepkit... mentukai is viso miesto po 3 kart per diena leks jusu kebabine tikrint...jei biznis traukos aplinkoj gerai seksis tai gal prie to pacio dar gal i aplink ezera apvaziuos
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių