Plėšikų rasti kol kas nesugebėjo

  • Teksto dydis:

Savo namo kieme apiplėštas Pajūrio regioninio parko direktorius Darius Nicius ir po trijų savaičių nuo įvykio neatgavo pagrobto fotoaparato, o policija dar nenustatė įtariamųjų, kurie iki šiol nevaržomi vaikštinėja laisvėje, nors jiems inkriminuojamas sunkus nusikaltimas.

Liepos 31-osios naktį Rambyno gatvės 6-ajame name, viename pirmojo aukšto butų buvo triukšmaujama. Ne tik to paties, bet ir gretimo namo gyventojai negalėjo užmigti. D.Nicius išėjo į kiemą pažiūrėti, iš kur sklinda triukšmas.

Balkone tuo metu rūkė keli jauni žmonės, kurių vyras paprašė patylinti muziką, o kai jaunuoliai ėmė plūstis, juos nufotografavo.

Dėl to įširdę vaikinas ir mergina iššoko iš balkono ir puolė D.Nicių. Vyras buvo apiplėštas – neteko tūkstantį litų kainavusio fotoaparato.

Į įvykio vietą iškviesti policininkai į butą, kuriame buvo triukšmadariai ir plėšikai nepateko, nes buvo uždarytos laiptinės durys. Pro atvirą langą jie taip pat nepabandė lipti.

Policininkai tiesiog pasiūlė nukentėjusiajam nuvykti į policijos komisariatą ir parašyti pareiškimą.

Praėjo trys savaitės, tačiau rezultato nėra. Po kelių dienų pareigūnai pabuvo bute, iš kurio balkono į kiemą iššoko vaikinas ir mergina.

Pakviesti į policiją jaunuoliai neatvyko, aiškino turintys išvažiuoti, o policijoje žadėjo pasirodyti vėliau. Be to, jie tvirtino, kad minėtą naktį nė su kuo nekonfliktavo, tiesa, pripažino, kad minėtu laiku turėjo svečių.

Policininkai apieškojo namus, tačiau D.Niciaus fotoaparato nerado.

Tyrėjai tikisi kitą savaitę surengti atpažinimo procedūrą, tačiau garantijų, kad jų planas pavyks, nėra.

Įvykio naktį kaimynai kalbėjo, kad butas yra išnuomotas, o šeimininkė gyvena užsienyje.

"Tada pareigūnai paklibino duris, bet kitų būdų patekti į vidų nerado. Manau, reikėjo tik truputį daugiau pastangų. Jeigu kaltininkai būtų nustatyti tą pačią naktį, būtume visi sutaupę laiko ir pareigūnų darbo. Spėju, kad dabar reikalas gali užsitęsti, o ir dėl rezultato labai abejoju", – kalbėjo D.Nicius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mano nuomone

mano nuomone portretas
policija labai nenoriai tiria tokius nusikaltimus.Apvogus mano namus pamaciau tyreju abejinguma,dabar tikrai nepasitikiu policija,labai abejingai i viska ziuri...daugiau gyvenime nekviesciau,tuscias reikalas !!!!!!!!

nusivylimas

nusivylimas portretas
Garbingas ir padorumas žmogus ponas Nicius. Taip kaip pasielgė jauni nusikaltėliai- šlykštu. Ir dar baisiau, kai nusiviliame savo policija, nesugebančia apginti padorių piliečių.

KAZKAIP

KAZKAIP portretas
Silpnai jei taip su LT VRM Klaipedos AVPK.O visiems dar algos mazos?Gal kitados cia gyvenusius vokiecius ir zydus policajais samdyti,ismeztu nugyventa ir kolonizuota areala??????
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių