Po krienų paieškų klaipėdiečiui – įtarimai žmogžudyste

Pirmadienio rytą Priekulėje, netoli tilto per Miniją, prie vandens bokšto žmonės aptiko negyvą vyrą. Jis buvo nužudytas.  Įtariamasis sulaikytas, jam ketvirtadienį skirta kardomoji priemonė – suėmimas 15 parų.

Klaipėdoje, Mažajame Kaimelyje esančiuose soduose, gyvenęs 56 metų Leonas L. su metais jaunesniu draugu Kaziu S. į Priekulę buvo atvykę pasikasti krienų.

Miestelio pakraštyje, kur priekuliškiai augina daržoves, lysvių galulaukėse jie tikėjosi prisikasti šių šaknų ir prasimanyti pinigų pardavę jas Klaipėdoje.

Atokiau stovinčio daugiabučio namo gyventojai prisiminė penktadienį vakare girdėję nuo daržų sklindantį triukšmą.
Būtent daržuose buvo rastas nužudytas vyras. Jam buvo smarkiai sumuštas veidas. Vėliau paaiškėjo, kad jis mirė, nes buvo pasmaugtas.

Spėjama, kad Leonas L. mirė naktį į šeštadienį. Tačiau savaitgalį netoliese gyvenantys žmonės žmogaus kūno daržuose nepastebėjo.

Sužinojusi apie brolio žūtį, kitame mieste gyvenanti Leono L. sesuo stebėjosi, kad jis rastas Priekulėje. Vyras gyveno uostamiestyje, Mažajame Kaimelyje esančiuose soduose.

Pareigūnai sulaikė jo draugą Kazį, kuris neneigė drauge važiavęs kasti krienų.

Policininkai jį rado namuose. Šis žmogus turi šeimą, darbą ir gyvena nuomojamame bute.

Panašu, kad kol kas pareigūnams nepavyko sužinoti nusikaltimo motyvo. Policininkai dar nėra įsitikinę, kad būtent šis vyras yra žudikas.

„Nors įtariamasis neprisipažįsta padaręs minėtą nusikaltimą, tačiau jau tyrimo pradžioje pavyko surinkti duomenų, pagrindžiančių pareikštą įtarimą“, – sakė ikiteisminiam tyrimui dėl nužudymo vadovaujantis Klaipėdos apygardos prokuratūros Pirmojo  baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Aurelijus Stanislovaitis.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių