Pereiti į pagrindinį turinį

Po pasivažinėjimo paspirtuku – į ligoninę

2022-07-15 06:44

Skaudžios nelaimės pasipylė uostamiesčio gatvėse. Giruliuose automobilis kliudė dešimtmetį dviratininką, o viena klaipėdietė ligoninėje atsidūrė po pasivažinėjimo paspirtuku.

Nelaimės: Klaipėdoje į ligonines nugabenti du žmonės dėl traumų – dešimtmetis dviratininkas ir paspirtuko vairuotoja.
Nelaimės: Klaipėdoje į ligonines nugabenti du žmonės dėl traumų – dešimtmetis dviratininkas ir paspirtuko vairuotoja. / Skaitytojo nuotr.

Nepilnametis į medikų rankas pateko antradienio vakarą. Apie pusę dešimtos vakaro berniukas buvo kliudytas automobilio.

Nelaimė nutiko Girulių plento ir Stovyklos gatvės sankryžoje. Pirminiais duomenimis, automobilis "Škoda Fabia", kurį vairavo blaivi 2001 m. gimusi mergina, kliudė per perėją dviračiu važiavusį 2012 m. gimusį 10 metų vaiką, kuris nuvežtas į ligoninę.

Policija surinko duomenis aplinkybių patikslinimui pagal Baudžiamojo kodekso (BK) 281 str. "Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas" 1-ąją dalį. Ji teigia: "Tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų."

Trečiadienio popietę įvyko dar viena nelaimė. Taikos prospekte apie 16.05 val. dviračių take susidūrė paspirtuku važiavusi 2000 m. gimusi moteris ir dviračiu važiavusi 1995 m. gimusi moteris. Paspirtuko vairuotoja dėl patirtų sužalojimų nuvežta į ligoninę.

Surinkta medžiaga aplinkybėms patikslinti pagal BK 139 str. "Nesunkus sveikatos sutrikdymas dėl neatsargumo".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų