Naujos detalės: tragišką avariją išprovokavęs kelių chuliganas pabėgo?

Klaipėdoje vėlų trečiadienio vakarą avarijoje žuvo 23 metų vaikinas. Įtariama, kad dėl nelaimės kaltas greitis. Įvykio liudininkai kalba apie iš įvykio vietos pabėgusį kelių chuliganą, galėjusį išprovokuoti tragišką įvykį.

Oficialiame policijos pranešime teigiama, kad trečiadienį, 23.11 val. uostamiesčio Šilutės plento ir Smiltelės gatvių sankryžoje automobilis „Toyota Corolla Verso“, vairuojamas 74-erių moters, suko į kairę ir susidūrė su tiesiai važiavusiu „Honda Civic“, kurį vairavo 23-ejų vaikinas.

„Honda“ rėžėsi į „Toyotą“ ir, atšokusi nuo jos, atsitrenkė į gatvės pakraštyje nakčiai pastatytą „BMW 330D“.

Liudininkų teigimu, moters vairuojamas automobilis atvažiavo nuo Rimkų pusės ir suko į Smiltelės gatvę. Tokiu metu šviesoforas šioje sankryžoje nebeveikia.

Pasak liudijimų, prieš kelias akimirkas iki avarijos prie kito šviesoforo Šilutės plente, ties sankryža su Statybininkų prospektu, sustojo ne tik minėtasis „Honda Civic“, bet ir sidabrinės spalvos BMW. Esą būtent BMW vairuotojas prieš užsidegant žaliam šviesoforo signalui spaudė akceleratoriaus pedalą ir provokavo „Hondos“ vairuotoją lenktynėms.

Abi mašinos pasileido plentu, bet vienos jų vairuotojui nepasisekė, būtent tuo metu „Toyota Corolla Verso“ suko į kairę.

Liudininkai tikino, kad lenktynes išprovokavęs BMW vairuotojas pabėgo, jis nė nesustojo pažiūrėti, kas atsitiko lenktyniauti su juo panorusiam vaikinui.

Avarijos metu „Honda Civic“ vairuotojas žuvo. Į ligoninę išgabenta 73 metų „Toyota Corolla Verso“ keleivė.

Ją iš sumaitoto automobilio teko traukti ugniagesiams gelbėtojams. Gelbėtojai iš metalo laužu virtusios „Hondos“ ištraukė ir žuvusįjį.

Gelbėtojai dar ilgai dirbo įvykio vietoje, gatvė buvo pilna nuolaužų ir automobilių skysčių.

Klaipėdiečiai socialiniuose tinkluose kivirčijasi. Vieni kaltina pagyvenusią vairuotoją, nepraleidusią tiesiai važiavusio automobilio, kiti tikina, kad naktinės jaunų vairuotojų lenktynės miesto gatvėmis yra dažnos, o dėl didžiulio greičio kiti eismo dalyviai begali įvertinti, kada šie automobiliai priartės.

Vienas įvykio vietoje buvęs vaikinas tikino girdėjęs eismo įvykio aplinkybes fiksavusių policininkų pokalbį, kurio metu nuskambėjusi frazė, kad „Hondos“ prietaisų skydelyje buvę galima įžiūrėti gerokai per 100 km\val. rodžiusį greitį.

Avarijos aplinkybės dar tiriamos: specialistai atliks ekspertizes, o tyrėjai apklaus liudininkus.

Apie BMW vairuotoją, galėjusį jei ne išprovokuoti lenktynes, tai bent paliudyti apie įvykį, kol kas neužsimenama.

Automobilių susidūrimo garsas buvo toks didelis, kad aplinkinių namų gyventojai pašoko iš lovų, ne vienas jų panašių avarijų šioje sankryžoje yra matę ir anksčiau.

Dažniau šia vieta važiuojančių vairuotojų piktinasi, kad vakarai šviesoforas išjungiamas, nors sankryža yra labai pavojinga.

Daugiau – LNK vaizdo įraše:


Šiame straipsnyje: avarija LTavarija Klaipėdojeavarija Šilutės plente ir Smiltelės gatvėjeLNK turinys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nn

Nn portretas
@Hmm šiaip, vien dėl to kad valkiojas ant 20-30 ir kyla avarijos. Aš nedaug matęs jaunų žmonių kurie trukdytų eismui riedėdami, o senolių - pilna. Mano manymu reikėtų po 65 teises persilaikyt, ir aš jum garantuoju, keliuose važiuot būtų daug saugiau :)

kestutis

kestutis portretas
Kadangi dažnai važiuoju pro tą sankryžą tai matau kokiais greičiais ir per raudoną šviesoforo signalą laksto "furos", ir tai vykstą dienos metu. Policija aiškina mes stebime per kameras .Bent negirdėjau kad būtų kažką nubaudę. O ar kas pasidomėjo kokia danga sankryžoje Prieš porą savaičių lygino asvaltą. Vienoje pusėje kažką padarė o kitoje pusėje nesugebėjo. Tik pas mus Klaipėdoje tokia betvarkė. Tai viešosios tvarkos skyriaus atstovai pažiūrėkite kokiomis sąlygomis važiuojame o ne bauduokite automobilius kiemose pastatytus.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Tokios pat "greitų ir įsiutusių" lenktynės arba net ir pavieniai pasivažinėjimai vyksta Taikos pr. nuo PC Molas link žardės. Iš lovos gali iškristi nuo mašinos skleidžiamo garso ar padangų cypimo. Kiekvieną kartą pagalvoju, duok dieve, kad nepasipainiotų bepročiui koks pašalinis nekaltas asmuo.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių