Podukrą tvirkino nuo trejų

Klaipėdos apygardos teisme paskelbus nuosprendį pedofilija apkaltintam 37 metų Dariui S. ilgai tramdytos emocijos išsiliejo netikėtai – nuteistojo motina, pamačiusi antrankiais surakintą sūnų, nualpo. Nukentėjusioji neįstengė sulaikyti ašarų.

Klaipėdos apygardos teisme paskelbus nuosprendį pedofilija apkaltintam 37 metų Dariui S. ilgai tramdytos emocijos išsiliejo netikėtai – nuteistojo motina, pamačiusi antrankiais surakintą sūnų, nualpo.

Nukentėjusioji neįstengė sulaikyti ašarų.

Vakar kiek vyresnei nei 20-ies mergaitei iš vieno Žemaitijos miestelio baigėsi visą jos vaikystę bei paauglystę nuodijusi istorija.

Anksčiau neteistam vyrui ši diena tapo karčiausių išgyvenimų data.

Teismas pripažino, kad nuo trejų tvirkinta, seksualiai prievartauta, gąsdinama smurtu ir todėl tenkinusi patėvio lytinę aistrą bei dėl to susirgusi depresija mergaitė nukentėjo nuo buvusio patėvio.

Vyras buvo pripažintas kaltu, surakintas antrankiais teismo salėje ir policijos automobiliu nuvežtas tiesiai į areštinę.

Teisiamasis, matyt, nesitikėjo tokios bylos baigties, nes išklausyti nuosprendžio atėjo tuščiomis rankomis. Pamačiusi policininkų išvedamą sūnų, jo motina neteko sąmonės.

Nukentėjusios mergaitės mama puolė gaivinti buvusią anytą, ją kėlė nuo grindų ir girdė vandeniu. Atsigavusi ši prapliupo rauda vis kartodama, kad sūnus nekaltas.
Galbūt patirta mergaitės skriauda būtų likusi didžiąja jos paslaptimi, jei ne prasidėjusi depresija.

Vieną dieną ji paliko neišjungtą kompiuterio langą, kuriame kalbėjo su draugu apie savo ligą, dėl kurios turi gultis į ligoninę. Mergaitė atviravo, kad susirgo dėl nuo mažens ilgus metus iš patėvio patiriamų tvirkinimo veiksmų.

Laišką perskaitė jos mama ir tiesiai paklausė dukros apie širdies sopulius. Mergaitė nebeslėpė ir atvirai papasakojo apie patėvio elgesį.

Tirdami bylą pareigūnai sužinojo, kad tvarkinga dviejų vaikų mama nė neįtarė apie sutuoktinio elgesį. Šeima iširo dėl atšalusių vyro jausmų žmonai. Jis nuolat būdavo įnikęs į kompiuterį ir tik su podukra buvo itin artimas.

Šiokių tokių abejonių dėl vyro elgesio su podukra buvo kilę šeimą pažinojusiems žmonėms.

Teismo sprendimu Darius S. nuteistas kalėti šešerius metus. Nuosprendį jis dar gali apskųsti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vi

vi portretas
kaip galima nesuprasti, nenujausti tokių dalykų, motinai???...

pi d e ras

pi d e ras portretas
Siaubas , te bunie jis prakeiktas kaip ir ji pagimdziusi patele
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių