Policija prašo pagalbos: Klaipėdoje ieškomas iš avarijos vietos pabėgęs vairuotojas

Greitkelyje netoli Klaipėdos nuo kelio nuvažiavo ir apsivertė lengvasis automobilis. Policijos pareigūnai bando nustatyti eismo įvykio kaltininką, pabėgusį iš nelaimės vietos.

Trečiadienį, 11.53 val., autostradoje ties logistikos įmones „Vlantana“ susidūrė automobiliai „Volkswagen“ ir sidabro spalvos „Opel“ markės mašina.

Automobilis „Volkswagen“ nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė, jį vairavusi moteris pati pranešė apie avariją pagalbos telefonu. Bendraudama su pareigūnais ji pasakojo pastebėjusi, kad „Opel“ automobilis buvo pažymėtas žaliu klevo lapu.

Moteris patikino, kad avariją sukėlęs vairuotojas nė nestabtelėjo ir nuvažiavo.

Policijos pareigūnai prašo atsiliepti panašiu metu nelaimės vietą pravažiavusius vairuotojus. Galbūt kažkas matė ar vaizdo registratoriais užfiksavo eismo įvykį ir nesustojusį automobilį „Opel“.

Liudininkus prašoma susisiekti bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petriukas

Petriukas portretas
Reikia nueiti į VKTI ir kameras atsuks matysi viska puikiai koks automobilis numeriai ir kas vairavo.

Ra

Ra portretas
Pirmiausia vairavo ne moteris, o vyras. Policija yra tinginiu tinginiai, nes yra kameros šiame ruože, bet jie nesugeba jomis pasinaudoti. Beje opelio vairuotojui, garantuoju skaitai šį straipsnį, siūlyčiau pačiam prisistatyti, bus mažiau problemų, įvykyje nukentėjo ir mažametis vaikas, liūdininkai yra, tik reikia kamerų įrašus gauti. Vistiek busi surastas tik gal mažiau finansinių problemų turėsi.

nu

nu portretas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių