Atsirado iš ligoninės išėjęs ir dingęs vyras

Dingusio pagyvenusio ir ligoto klaipėdiečio paieškai pirmadienį policininkai ketino pasitelkti kinologus su tarnybiniais šunimis ir naudoti dronus. Visų šių priemonių neprireikė, sušalusį ir suvargusį žmogų aptiko į darbą atėję statybininkai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė sekmadienį vakare pranešė apie nuo penktadienio šiaurinėje Klaipėdos pusėje ieškomą pagyvenusį ligotą vyrą.

Pasak miesto policijos komisariato viršininkės Rasos Bekėžienės, dingusio pensininko artimieji į policiją kreipėsi šeštadienį. 76-erių vyro pasigesta apie 21 val., gauta žinia, kad jis išėjo iš ligoninės. Buvo žinoma, kad jis neturi telefono.

Pareigūnai paprašė ligoninės darbuotojus pateikti vaizdo stebėjimo kamerų įrašus ir suskubo apžiūrėti netoliese esančio miško takus.

Paieškos buvo vykdomos visą savaitgalį, tačiau dingusio žmogaus rasti nepavyko.

Pirmadienį nuspręsta dingusiojo ieškoti nuodugniau, mat dėl ligos vyras gali nesiorientuoti aplinkoje.

Pareigūnai ryte ketino sutelkti didesnes pajėgas ir su šunimis dingusiojo ieškoti miške bei apylinkėse.

Kadangi nurimo vėjas, tikėtasi išžvalgyti šią teritoriją ir dronais.

Prieš pietus Kretingos gatvėje esančioje statybvietėje dirbantys darbininkai aptiko senyvą žmogų. Jis skundėsi skaudančia koja, buvo akivaizdu, kad gulėdamas ant čiužinio nešildomoje patalpoje jis gerokai sušalo.

Darbininkai iškvietė greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažą. Medikai konstatavo, kad vyras yra senyvo amžiaus, sužvarbęs ir nesiorientuojantis.

Nugabenus jį į ligoninės priimamąjį paaiškėjo, kad tai nuo penktadienio ieškomas asmuo.

Klaipėdos universiteto ligoninės atstovų teigimu, vyro būklė yra vertinama kaip vidutinio sunkumo, pavojaus gyvybei nėra. Pacientas gydomas intensyviosios terapijos skyriuje, medikai stebi jo būklę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>>>to?

>>>>>to? portretas
Tai kad Visoje Lietuvoje betvarke. Nes rupi kitu valstybių reikalai tik ne savo Tai taip ir yra.Patys matote kas mūsų valdžiai labiausiai rupi.

Vytas

Vytas portretas
Ar kartais nereikėjo paskambinti ir pasakyti jog žmogus išleidžiamas ?

Jelena

Jelena portretas
Šitas žmogus turi dukrą. Dukra ir turi prižiurėti tėvą invalidą. ir palydėti į ligoninę, ir prižiurėti.
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių