Požeminiame garaže – liepsnos

Keistų įvykių virtinė visą praėjusią savaitę šiurpą kėlė Birutės gatvės daugiabučio gyventojams. Puikiai įrengtame ir saugomame garaže vienas po kito buvo suniokoti automobiliai.

Kas siautėja 22 namo požemyje, vietos gyventojai kol kas nežino, tačiau jau trijų automobilių savininkai skaičiuoja nemažus nuostolius.

Praėjusią savaitę į policiją kreipėsi šio namo gyventoja Linara S. Moteris pašiurpo rytą garaže išvydusi savo automobilį supjaustytomis padangomis.

"Viskas nutiko veikiausiai naktį. Vakare mašiną kaip įprasta palikau man priklausančioje stovėjimo vietoje. Rytą reikėjo skubėti į darbą, o dar turėjau nuvežti vaiką į mokyklą. Todėl patyriau šoką, kai išvydau savo automobilį su visomis keturiomis supjaustytomis padangomis", – pasakojo mašinos savininkė.

Prieš 14 metų pagamintas "Opel Zafira" įvažos niekam nebuvo užstojęs. Savininkė automobilį pastatė jos butui priskirtoje automobilio stovėjimo vietoje.

"Nesipykstu su kaimynais, niekas man negrasino. Nežinau, kam galėjo užkliūti mano mašina. Juk ne viena padanga, o visos keturios buvo subadytos, todėl iškviečiau policiją", – pasakojo moteris.

Moteris nurodė patyrusi 400 litų nuostolį.

"Šiuo garažu naudojasi tik šalia esančių namų gyventojai. Svetimas nepaklius į vidų. Turime specialius pultelius, kurie pakelia garažo vartus. Manau, kad gyventojai išvytų įtartinus asmenis", – svarstė vairuotoja.

Prieš kurį laiką šiame garaže siautėjo vagišiai. Buvo pareiškimų dėl dingusių daiktų iš automobilių. Tačiau pastaruoju metu vagystės liovėsi.

O štai sekmadienio naktį, apie 1 val., tame pačiame garaže užsiliepsnojo automobilis BMW.
2002 metais pagaminta mašina per gaisrą nuniokota nepataisomai. Automobilyje įsiplieskus atvirai liepsnai, į įvykio vietą buvo iškviesti ugniagesiai.

Nuo degančios BMW užsidegė ir kitas šalia stovėjęs automobilis. 2005 metais pagaminto BMW savininkas taip pat patyrė nuostolių. Apdegė priekinis žibintas, veidrodėlis, priekinis bamperis ir durų rankenėlė. Gaisro metu aprūko aikštelės lubos, apsilydė 6 apšvietimo žibintai ir 10 m drenažo vamzdžių.

Aiškinamasi, dėl ko galėjo užsidegti automobilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jelenaly

Jelenaly portretas
Nuotraukoje mano namas-tikrai garaze nedege!!!! Dege salia esanciame name!!!!

AR

AR portretas
Birutes 22a, o ne 22 name liepsnojo bmw sekmadieni, neklaidinkit zmoniu

Anonimas

Anonimas portretas
Padege
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių