Reidas Klaipėdoje: girti, be teisių ir su kontrabanda

Valstybės dieną, liepos 6-ąją, policijos pareigūnai Klaipėdoje surengė reidą. Per kelias valandas buvo sustabdyti ne tik neblaivūs vairuotojai, bet ir neturintys teisės Vairuoti automobilio. O alkoholio išgėręs dviratininkas vežėsi kontrabandinių cigarečių.

Ketvirtadienį nuo 7 iki 11 val. policijos pareigūnai dalyvavo reide, kurio metu Klaipėdoje tikrino vairuotojų blaivumą, fiksavo kitus pažeidimus.

Per penkias valandas buvo sustabdyti 3 vairuotojai, neturintys teisės vairuoti, vienas jų stabdomas nestojo, tai buvo pavytas ir sustabdytas.

„Sustabdėme du neblaivius vairuotojus, kuriems fiksuotas lengvas girtumo laipsnis. Įkliuvo du neblaivūs dviratininkai, vienas jų turėjo kelis pakelius kontrabandinių cigarečių, dviratininkas sulaikytas apklausai, du vairuotojai neturėjo automobilių techninės apžiūros dokumentų. Taip pat fiksuoti keturi greičio viršijimo atvejai“, – teigė reide dalyvavęs pareigūnas Kęstutis Virbauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu kiek pinigų kainuoja tokio reido organizavimas, nes rezultatai kažkokie graudžiai apgailėtini..

chi chi chi

chi chi chi portretas
Neatlaikė Putino subinlaižių galvelės Kremliaus propagandos intensyvios terapijos seansų: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo

To apklata

To apklata portretas
Vatinis trolis varyk is cia !
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių