Per savaitę Klaipėdos apskrityje – daugybė Kelių eismo taisyklių pažeidimų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policijos pareigūnai praėjusią savaitę, sausio 25–31 d., policines priemones vykdė uostamiestyje, Klaipėdos, Kretingos, Plungės ir Skuodo rajonuose. Didžiausias dėmesys buvo skiriamas pavojingo ir chuliganiško vairavimo, lenkimo, kur tai draudžiama daryti, važiavimo per sankryžas, šviesoforo signalų paisymo ir neblaivių ar apsvaigusių vairuotojų kontrolei. Per savaitę buvo užfiksuota 310 Kelių eismo taisyklių pažeidimų.

Savaitgalį Klaipėdos mieste pareigūnai nustatė tris neblaivius vairuotojus – sausio 30 d. sustabdytam 1973 m. gimusiam BMW vairuotojui nustatytas 0,50 prom., 1957 m. gimusiam „Alfa Romeo“ vairuotojui – 1,64 prom., o sausio 31 d. sustabdytam 1993 m. gimusiam „Volkswagen“ vairuotojui – 1,88 prom. neblaivumas.

Taip pat užfiksuota, kad neleistinai mobiliaisiais įrenginiais naudojosi 31 vairuotojas, 16 – nesegėjo saugos diržų, šviesoforo signalus pažeidė 36, o 10 – neleistinai lenkė sankryžose. Dar 9 vairuotojai savo transporto priemonių nebuvo apdraudę privalomuoju draudimu, tiek pat – nebuvo atlikę privalomosios automobilių techninės apžiūros. Kelių eismo taisykles pažeidė ir 11 pėsčiųjų.

Mobiliuoju greičio matuokliu per praėjusią savaitę Klaipėdos apskrityje užfiksuoti 146 greičio viršijimo atvejai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių