Savaitgalis uostamiestyje prasidėjo neramiai

Savaitgalio pradžia uostamiestyje buvo nerami. Į policiją kreipėsi nuo vagių ir plėšikų nukentėję klaipėdiečiai. Pranešta ir apie padegimą.

Penktadienį po pietų į uostamiesčio policiją kreipėsi 39 metų klaipėdietis. Vyras pranešė, kad po pietų prie Kretingos gatvės 84 namo kažkoks vaikinas užpuolė ir sumušė jo penkiolikmetį sūnų. Iš nepilnamečio plėšikas atėmė telefoną.

50 metų klaipėdietė pranešė, kad prieš kelias dienas, trečiadienį, iš jos neužrakinto buto Lūžų gatvėje kažkas pavogė kompiuterį.

Penktadienio rytą prie Liubeko g. 5 namo buvo rastas sugadintas vaikų žaidimo aparatas. Jis buvo pavogtas iš vieno prekybos centro. Policijos pareigūnai dėl šio įvykio sulaikė netoli buvusius du paauglius. Šešiolikmetis ir septyniolikmetis apklausti.

Policija taip pat tiria, kas Jokūbavo kaime prieš savaitę padegė kretingiškiui priklausantį ūkinį pastatą. Vyro patirti nuostoliai tikslinami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jole

jole portretas
del vaiku zaidimu aparato ,tie ,,kumeliai,, nezino konori ,kinkyti i darba tokius reikia. narkomanai puola kitus piliecius
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių