Skuodo rajono gyventojas įtariamas užmušęs du kačiukus

  • Teksto dydis:

Skuodo rajono Baltrimų kaimo gyventojas įtariamas užmušęs du kačiukus.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, antradienį buvo gautas pranešimas apie 1987 metais gimusio vyro galėtą įvykdyti nusikaltimą. Pareiškėja nurodė, kur užkasti gyvūnų palaikai.

Pareigūnai rado gyvūnėlius su smurto požymiais, o Maisto ir veterinarijos tarnybos specialistas patvirtino, jog kačiukai galėjo nugaišti nuo smurto.

Dėl žiauraus elgesio su gyvūnais pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Sodint kur.va Kremliaus agenta zudika kokiems 5 metams. Butu koki benami ar pensininka pritvojes - gautu premija kaip demokratinis kovotojas, o cia isgama kaciukus. NEDOVANOTI.

...

... portretas
o Klaipėdos miesto meras yra įtariamas užmušęs Demokratiją mieste.

"Rašytojui" atsakom

"Rašytojui"  atsakom portretas
Gyvybė yra neįkanuojama vertybė ..Ir jei jau taip išėjo kad katė buco nesterilizuota ir atsivedė vadą, tai Žmogiškas požiūris yra gyvybę puoselėti! Maistelis ne tiek daug kainuoja, juk patys žmonės valgot daug daugiau ir dažnai net su gyvūneliu pasidalini. Žmonės Būdami stipresni ir privalot rūpintis silpnesniais!!!!! Tada jie parodo DIDELĘ ŠIRDĮ - GALIĄ. O suaugus kačiukams - sterilizuoti ir kastruoti...Yra veterinarų kaip pvz.p.veterinare Rita daro ir nemokamai. Pagaliau prieglaudas remkime juk jos atlieka KILNIĄ MISIJĄ - RŪPINASI pamestinukais ir teikia veter. pagalbä!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių