Tragedija Smiltynėje: nuskendo motina ir sūnus

Šeštadienį jūra šiaušia bangas ir traukia nepaklūstančius draudimui maudytis į gylį. Visą dieną Klaipėdos paplūdimių gelbėtojai ir jiems talkinantys policininkai vaikė poilsiautojus iš jūros. Deja, skaudžios nelaimės neišvengta.

Pavakare didelės pajėgos Smiltynėje ėmėsi gelbėti tris vienu metu skęsti ėmusius žmones.

Apie 18 val. gauta žinia, kad Smiltynėje, ties Naująja perkėla, skęsta trys žmonės. Moteris, paauglė mergaitė ir vaikinas dėl stipraus bangavimo ir traukos į jūrą ėmė skęsti.

Klaipėdos ugniagesiai gelbėtojai pranešė, kad paauglė mergaitė – gyva ir perduota policininkams, pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes.|

Netrukus gauta žinia, kad už Smiltynės paplūdimio ribos krante gaivinamas vaikinas.

Moteris taip pat ištraukta iš vandens. Vaikinas ir moteris buvo gaivinami. Tačiau 47-erių moters ir jos 23 metų sūnaus išgelbėti nepavyko.

Medikai konstatavo jų mirtį. 9 metų žuvusiosios dukra išgelbėta. Pasak paplūdimių gelbėtojų, dieną šią šeimą jie įspėjo nebristi į jūrą, bet kažkuris jų patikino, kad jiems nieko blogo nenutiks.

Žmonės maudėsi už oficialaus paplūdimio ribų, kur gelbėtojai nedirba.

„Šeštadienis – siaubingas, visą dieną turėjome darbo, žmonės girtauja, neklauso gelbėtojų, brenda į jūrą, nors kabo raudona, draudžianti maudytis vėliava“, – kalbėjo Klaipėdos gelbėtojų vadas Aleksandras Siakki.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....

.... portretas
Alvydas iš Klaipedos papl. Taupik ir toliau savo kura ! O gelbetojai važines ant rezervo. Bardakas dabar pas jūs "Klaipedos paplūdimiai "

kodel negalima

kodel negalima portretas
taigi juoda reikia kabint, nes juoda veliava = negalima maudytis.Raudona = pavojinga, bet galima. argi ne taip?

Melas

Melas portretas
Tegul patikrina Prokuratura GPS sistemas tehnikos ar buvo nuvažiaves keturatis juos ispėti ir visa pamaina i apklausa vat viskas ir išaiškės.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių