Marių pakrantėje rasti kaulai

Šiurpus radinys Smiltynėje, Kuršių marių pakrantėje, užminė mįslę. Įlankoje ant smėlio žmogus pastebėjo išdraikytų kaulų ir pranešė radęs žmogaus palaikus.

Trečiadienį ryte, apie 10 val., vieno laivo kapitonas Ledų rago įlankoje, kurioje sovietmečiu buvo laivų kapinės, pastebėjo ant kranto išbarstytus kaulus.

Jūrininkas pamanė, kad tai – žmogaus skeleto dalys, ir pranešė apie tai policijai. Pareigūnai surinko plačiai pasklidusius kaulus, apžiūrėjo įvykio vietą, bet jokių rūbų ar avalynės detalių neaptiko.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas žmogaus mirties priežasčiai nustatyti.

Rasti kaulai išsiųsti į Vilniuje esančią kriminalistikos laboratoriją osteologiniam tyrimui.

Specialistai turėtų atsakyti į kelis pagrindinius klausimus, kurie padėtų pareigūnams nuspręsti, kaip toliau elgtis.

Svarbiausias jų – ar skeleto fragmentai, tarp kurių nėra kaukolės, yra žmogaus kaulai. Kai bus atsakyta į šį klausimą, rūpės sužinoti, kada mirė šis asmuo, kokia jo lytis ir amžius.

Pasak teismo medicinos ekspertų, abejotina, kad iš kelių rastų kaulų būtų įmanoma sužinoti, kokia buvo mirties priežastis.

Klaipėdiečius vis dar jaudina 31-erių klaipėdiečio Evaldo Rusio likimas. Spalio 17-osios naktį jis išėjo iš draugų vestuvių pokylio Naujojo Sodo gatvėje.

Vaizdo stebėjimo kameros paskutinį kartą jį užfiksavo einantį Dangės krantine link keleivių perkėlos. Nuo to laiko jokių žinių apie šį jauną vyrą nėra.

Būtent tai verčia spėlioti, kad dingusysis galėjo įkristi į upę arba marias.

Artimieji ir draugai vis dar nepraranda vilties rasti jei ne gyvą E.Rusį, tai bent jo palaikus. Sausį pajūrį siaubusios audros smarkiai išjudino vandens mases, tai galėjo smarkiai paveikti kūną ir nežinia kur jį nublokšti.

Kol kas nėra jokių užuominų, kad Ledų rago įlankoje rastus kaulus galima būtų sieti su kurio nors dingusio žmogaus paieška.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Fttd

Fttd portretas
A ką kaulų užsimanęs,?

klp

klp portretas
O kur yra tokia "Smiltynės įlanka"? NUo gimimo Klaipėdoje, bet kad tokia įlanka yra, nežinojau. Žemėlapį bent galima?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių