Smurtas uostamiestyje: sumušė neblaivus jūreivis

Ketvirtadienį Klaipėdos pareigūnai gavo kelis panešimus dėl sukelto fizinio skausmo. Nukentėjusieji iš pradžių į medikus nesikreipė. Viena moteris apie patirtus sužalojimus prabilo beveik po savaitės.

Lapkričio 16-osios vakarą, 18.07 val., į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 1988 m. gimęs vyras, kuris pareiškė, kad buvo sumuštas savo paties bute, esančiame Gėlių gatvėje.

Anot vyriškio, jį sumušė Lietuvos kariuomenės Karinių jūrų pajėgų jūreivis. Paaiškėjo, kad įvykio metu jūreivis buvo neblaivus – jam nustatytas 3,06 prom. neblaivumas.

1967 m. gimęs įtariamasis buvo uždarytas į areštinę. Tyrimą šiuo metu atlieka Karo policija.

Taip pat ketvirtadienį iš nenurodytos uostamiesčio gydymo įstaigos buvo gautas pranešimas, kad tądien greitosios pagalbos medikai į ligoninę atvežė sumuštą 1974 m. gimusią moterį. Ji pareigūnams sakė, kad lapkričio 12-ąją, prieš beveik savaitę, ją sumušė smurtavęs 1964 m. gimęs vyras.

Klaipėdos apskrities policijos atstovė Asta Kažukauskienė teigė, kad iškart po įvykio, lapkričio 12 d., moteris nesikreipė nei į medikus, nei į policijos pareigūnus.

Nustatyti vyro ar moters neblaivumo prabėgus šitiek laiko jau nėra galimybės.

Pradėtas tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.


Šiame straipsnyje: smurtasneblaivus jūreivissumušta moterispagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Purvinas akvariumų vanduo ir prastos kokybės akvariumai..

Purvinas  akvariumų vanduo  ir  prastos kokybės akvariumai.. portretas
Perijodiški kaimynų būtų apipylimai- pats populiariausias kaimyno ,vieno iš KJP seržantų , „užsiėmimas “ . Gyventojų kantrybę bando jau ne pirmus metus.

O tai

O tai portretas
buna blaiviu jureiviu!?

KARIŲ ETIKOS KODEKSAS

 KARIŲ ETIKOS KODEKSAS portretas
20. Ne tarnybos metu karys privalo: 20.1. elgtis pagal visuotinai priimtas elgesio normas ir savo elgesiu, drausme, kultūra būti pavyzdžiu kitiems asmenims, visada prisiminti, kad pagal jo elgesį gali būti sprendžiama apie visą krašto apsaugos sistemą; 20.3. nepiktnaudžiauti alkoholiu 20.4. privatų gyvenimą tvarkyti taip, kad nenukentėtų tarnybos interesai ir kario reputacija;
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių