Sporto salėje Klaipėdoje mirė vyras

Netikėta jauno vyro mirtis verčia galvoti apie tikrąjį sporto poveikį organizmui. Vaikinas sukniubo treniruodamasis sporto salėje.

Nelaimė įvyko antradienį vakare, apie ją medikams pranešta 19.23 val. Greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažas skubėjo į Gluosnių skersgatvį.

Čia esančioje treniruoklių salėje žmonės jau gaivino staiga sukniubusį 33 metų vyrą. Panašu, kad jo sveikata sutriko treniruojantis svarmenimis. Kai atskubėjo greitoji medicinos pagalba, žmogus jau buvo ištiktas klinikinės mirties.

Medikai perėmė gaivinimą, naudojo įmanomus būdus, bet po valandos buvo priversti pripažinti, kad jaunas vyras mirė.

Policininkai konstatavo, jog ant mirusiojo kūno akivaizdžių smurto žymių nepastebėjo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Dažniausiai staigi mirtis dėl didesnio fizinio krūvio ištinka vyresnio amžiaus vyrus, medikai teigia, kad tokią riziką dažniau patiria 50-mečiai.

Tikėtina, kad tyrimas išaiškins, kas lėmė staigią jauno žmogaus mirtį.

Jauni žmonės dažniausiai nė neįtaria turintys sveikatos problemų, todėl griebiasi didelių fizinių krūvių.

Tuo metu internete komentuotojai netramdė savęs – rašė apie draudžiamų medžiagų vartojimą, mistinį skiepų poveikį ir daug kitų nesąmonių, nė nesusipratę užjausti mirusio žmogaus artimųjų.


Šiame straipsnyje: sporto salėmirė vyrastyrimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

minde

minde portretas
pries tampant svarmenis sirdy reik isityrti

jonas

jonas portretas
Bukagalviai jūs.. żmonės krenta kaip lapai, jauni.. ir visi suskiepyti.. po 3 skiepus turi… Ar prieš kelis metus taip mirdavo? Retas atvejas budavo… O dabar kaip lapai krenta.. visiems širdikė sustoja.. krešuliai.. trombai.. ir vsio…paskaitykit vakcinos sudėti…..

Melas niekada netaps tiesa

Melas niekada netaps tiesa portretas
Krenta skiepu aukos kaip lapai rudeni/ Niunergo naujas tribunolas tikiu kad bus, Laiko klausimas kada uz siuos nusikaltmus bus atsakyta/ Cia ne tik medicinines etikos pazeidimas// Y daug klausimu ateiti turetu buti atsakyta ir istirta Nubaudziant visiuose lygiuose dalyvavusius siuose nusikaltimuose. Net ir vykdziusius nurodymus, kai siu nei po antrojo pasaulinio karo nebuvo pasigaileta. Atmintis raso istorija. O ne laimetojai ir valdytojai ja perkuria,. Melas niekada netaps tiesa. Tiesa kaip ir laisve turi prigimty iskilti net ir po daug sluoksniu melo, net ir patiriant didziule priespauda.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių