Stiklo šukėmis sužalota N. Puteikienė jaučiasi palikta likimo valiai

  • Teksto dydis:

Seimo nario Naglio Puteikio žmona Nika Puteikienė stebisi, kad po nelaimės, kai ant jos nukrito Vilniaus viešbučio „Green“ stogo stiklai, valstybė ją, kaip nukentėjusiąją, paliko likimo valiai – ji pati turi teisme aiškintis santykius su nusikaltimą galimai padariusiu asmeniu.

Seimo nario Naglio Puteikio žmona Nika Puteikienė stebisi, kad po nelaimės, kai ant jos nukrito Vilniaus viešbučio „Green“ stogo stiklai, valstybė ją, kaip nukentėjusiąją, paliko likimo valiai – ji pati turi teisme aiškintis santykius su nusikaltimą galimai padariusiu asmeniu, rašo portalas delfi.lt. 

„Yra tas asmuo, kuris gėrė, metė stiklinę, bet aš su juo juk santykių neturėjau – mane siejo santykiai su viešbučiu, todėl kaip nukentėjusioji norėčiau, kad tokioje byloje atsakovu būtų viešbutis, iš kurio turėtų man išieškoti žalą, – sakė N. Puteikienė. – Kodėl valstybė nukentėjusiuosius palieka akis į akį su galimu nusikaltėliu, o institucijos (viešbutis – aut. past.) lieka nuošalyje? Kodėl valstybė gina institucijas, palieka asmenį bylinėtis su asmeniu?“.

N. Puteikienė antradienio rytą praleido Vilniaus miesto apylinkės teisme – teisėja Ainora Kornelija Macevičienė toliau nagrinėjo baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimų dėl viešosios tvarkos sutrikdymo sulaukė Azerbaidžano pilietis Sabiras Asgarovas.

Šioje byloje nukentėjusiąja yra pripažinta ne tik Lietuvos jūrų muziejuje atstove spaudai dirbanti N. Puteikienė, bet ir jos vyras, parlamentaras N. Puteikis, atstovaujantis nukentėjusiosios dukros interesams. Jie iš kaltinamuoju patraukto S. Asgarovo prašo priteisti apie 17 tūkst. Lt turtinės ir neturtinės žalos atlyginimą.

N. Puteikienė sakė, kad kaltinamasis tik paragintas advokato išlemeno atsiprašymo žodžius, tačiau antradienį stebėjosi, kai jis pareiškė, jog kaltės taip ir nepripažįsta. „Tai nesuprantu, kodėl jis tada atsiprašė“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viltis

Viltis portretas
Jei nori rasti teisybę,nueik kryžiaus kelius, bet gali likti nieko nepešęs-tokia demokratija Lietuvoje:kieno piniginė stora, to ir tiesa.Net vaiko interesų valstybė negina.Kur dabar Vaikų teisės?TYLA

pixelmator

pixelmator portretas
PUTEIKIS JA PALIKO ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių