Sučiupti Klaipėdoje siautėję katalizatorių vagys

  • Teksto dydis:

Šilutės rajone pričiupti katalizatorių vagys. Pareigūnai dėkoja pastabiems gyventojams.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė du asmenis, vykdžiusius automobilių katalizatorių vagystes.

Labiausiai nuo šių asmenų nukentėjo Šilutės ir Klaipėdos miestų ir rajonų gyventojai, mat čia ilgapirščiai darbavosi aktyviausiai.

Per kratas pas minėtus asmenis pareigūnai aptiko išpjautų katalizatorių ir įrankių katalizatoriams išpjauti. Asmenys buvo sulaikyti. Jiems pareikšti įtarimai dėl nusikalstamos veikos padarymo.

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad prie šių vagysčių išaiškinimo aktyviai prisidėjo budrūs Šilutės miesto ir rajono gyventojai, kurie pastebėję įtartinus asmenis tuojau pranešdavo policijos pareigūnams. Policija dėkoja gyventojams už saugios aplinkos kūrimą.

Siekiant apsisaugoti nuo vagių, pareigūnai pateikia keletą svarbių patarimų. Prašoma nakčiai automobilį statyti apšviestoje vietoje, jeigu yra galimybė – privačiame kieme ar garaže.

Primenama pasirūpinti, kad automobilyje būtų įrengta papildomų apsaugos priemonių.

Perspėjama niekada nepalikti atrakintų durų ar atidarytų langų bei stoglangių, net jeigu išeinama trumpam.

Pastebėjus nepažįstamus ar įtartinus asmenis, apžiūrinėjančius automobilius, prašoma užfiksuoti kuo daugiau detalių, galinčių padėti juos identifikuoti ir nedelsiant apie tai pranešti bendruoju pagalbos telefono numeriu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sviesoforas

Sviesoforas portretas
Patys zmones gaudo parazitus, nes policijai ne tai galvoje...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių