Sustabdę automobilį Kretingos pareigūnai atskleidė vagystę: aptiko ir narkotikų

  • Teksto dydis:

Kretingoje sustabdytame automobilyje policijos šuo aptiko, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

Tikrindami turimą informaciją, praeitą savaitę Savanorių gatvėje policininkai sustabdė 29 metų vyro vairuojamą automobilį „Toyota“.

Kaip pranešė policija, paaiškėjo, kad transporto priemonė nėra drausta privalomuoju draudimu, jai neatlikta privalomoji techninė apžiūra. Be to, policijos tarnybinis šuo Mėta automobilyje rado maišelį ir folijos lankstinuką su milteliais, bei buteliuką su skysčiu, kaip įtariama, narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.

Vėliau, atliekant apžiūras patalpose, kuriomis naudojasi vaikinas, Kretingoje esančiame garaže buvo rastas dar vienas plastikinis maišelis su augalinės kilmės galbūt narkotinėmis medžiagomis.

Kitame Kretingos rajone esančiame garaže buvo rasta vibro plokštė, kuri galbūt buvo pavogta prieš keletą savaičių iš statybvietės Kretingoje.

Anksčiau neteistam, bet už administracinius nusižengimus baustam vaikinui pareikšti įtarimai dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagos turint tikslą jas platinti. Jis buvo uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių