Švedijoje pavogtas prabangus „Volvo“ rastas išardytas Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą dėl Švedijos karalystėje pavogto prabangaus automobilio „Volvo“, kurio vertė beveik 42 tūkstančiai eurų.

Įtariama, jog apynaujis 2018 m. pagamintas „Volvo“ automobilis Švedijos Karalystėje buvo pavogtas 2020 m. žiemą, o netrukus Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, viename iš Klaipėdos rajone esančių sandėlių, ardant automobilius sulaikė 1983 m. gimusį klaipėdietį. Minėtame sandėlyje pareigūnai aptiko ir kitų naujų ir apynaujų automobilių detalių, įtariama taip pat įsigytų nusikalstamu būdu.

Asmeniui pareikšti įtarimai pagal LR BK 189 str. 2 d. –nusikalstamu būdu gauto turto įgijimas arba realizavimas. Iš pradžių teismas įtariamąjį leido suimti 20 parų, vėliau jam paskirta kita kardomoji priemonė – apykojė.

Už nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą arba realizavimą įtariamajam gali grėsti laisvės atėmimas iki ketverių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mokesčių nemokėjo

mokesčių nemokėjo portretas
būtu atsidaręs padėvėtų dalių firmą, kokių pilna Lietuvoje, mokėtu mokesčius ir galėtu ardyti

marko

marko portretas
Atvaziuokit i Telsius cia irgi yra vienas veikejas kuris imoneje ardomi prabangus nauji vogti automobiliai. Savininko vila stovi ant ezero kranto paciuose Telsiuose ir jokio kito priejimo prie ezero

A

A portretas
Geriau vage ten ir veza i lietuva nei lietuvoja voktu,taip ar taip europoja esam trecerusei net ismoku negauna lietuva vienodu kaip lygeverte europos nare,esam europai buratinai paklusnus
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių