Taikos prospekte partrenkė du vaikus

Šeštadienį po pietų Klaipėdoje, Taikos prospekto ir Naikupės gatvės sankryžoje, per perėją einančius du mažamečius partrenkė automobilis.

Vairuotojas buvo blaivus, vienas vaikas gydomas ligoninėje.

Šeštadienio popietę, apie trečią valandą, Taikos prospekto ir Naikupės gatvės sankryžos pėsčiųjų perėjoje 57 m. vyras, vairavęs automobilį „Opel“, partrenkė du berniukus, gimusius 2005 metais.

Greitosios medicininės pagalbos darbuotojai į ligoninę pristatė vieną berniuką, kuriam diagnozuotas galvos sumušimas. Vaikas gydomas Traumatologijos skyriuje. Kitam berniukui pagalbos neprireikė. Vaikus partrenkęs vairuotojas buvo blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

X

X portretas
Faktas, kad vairuotojas kaltas, bet bukime demesingi ir patys saugokime vieni kitus, isitikinkime, kad vairuotojai mus mato. As labai daznai vaikams sakau, kad butu atsargus eidami per gatve ir isitikintu, kad vairuotojas juos mato. Tai reikia daryti nuolatos. O jei tai tamsus metas, be abejo reikalingas ir atsvaistas.

Gedas

Gedas portretas
Čia tokių avarijų tikrai padaugės,nes nereguliuojamose sankryžose pėstieji patys nežino eiti ar neiti.O kai kuris iš jų apsisprendžia ,tai kartais jau būna šaukštai po pietų.Nevykęs naujas įstatymas.

skaitytoja

skaitytoja portretas
pagal naujas taisykles stovi prie perėjos ir turi praleisti pėstijį kol jis praeis gatvę o ne važiuoti ant kulnų
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių