Tarsi užkeikta vieta: ties Juodkrante nuskendo Vokietijos pilietis

Trečiadienį Kuršių nerijoje atsitiko nelaimė – iš Vokietijos atvykęs vyras nuskendo jūroje netoli Juodkrantės. Gelbėtojų tikinimu, nelaimė įvyko pavojingoje, gelbėtojų nestebimoje, duobėtoje vietoje.

Apie tai, kad žmogus skęsta, gelbėtojams ir Neringos ugniagesiams pranešta prieš pat 13 val.

Neringos gelbėtojų tarnybos vadovas Gintaras Kuprys pasakojo, kad juos pasiekė žinia apie du ar tris skęstančius žmones. Tik vėliau paaiškėjo, kad tai nebuvo tiesa, skendo vienas vyras.

Kai Nidos gelbėtojai atskubėjo, jų kolegos juodkrantiškiai jau bandė gaivinti 64-erių vyrą. Po ilgų pastangų grąžinti žmogui gyvybę medikai konstatavo mirties faktą.

Gelbėtojų teigimu, žmogus įbrido į jūrą maždaug už pusantro kilometro nuo paskutinės Juodkrantės paplūdimį žyminčios lentelės link Nidos, tad nelaimės vietą galima vadinti laukiniu paplūdimiu.

Tądien paplūdimiuose buvo draudžiama maudytis.

Be to, toje vietoje yra nemenkos duobės, tad net ramiu oru poilsiautojams patariama vengti šios vietos. Minimoje vietoje skendo ne vienas žmogus.

„Pastatome įspėjančius ženklus, bet jau kitos dienos ryte jų neberandame. Teks pažymėti šią vietą „Stop“ juosta“, – kalbėjo G.Kuprys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Jūra išlieka jūra.Palangoje,ties 35 ruožu,prie pat kranto yra duobės-smėlis palaidas ir kojos grimsta lyg būtum Antalijoje,į akmenuotą Viduržemio jūrą basa įžengusi...O bangos taip ir bando pargriauti...

Nuomonė

Nuomonė portretas
Suaugęs žmogus nemato banguojančios jūros. Kaip turi jaustis artimieji dabar?,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių