Pereiti į pagrindinį turinį

Terliotojų taikinys Melnragėje – tualetas

2015-06-02 08:26

Prižiūrėtojai nespėja dažyti Pirmosios Melnragės paplūdimio prieigose stovinčio viešojo tualeto. Statinį nuolat sudarko grafitininkai. Manoma, kad terliotojai yra labai jauni.


 

Vandalai: prižiūrėtojai nespėja dažyti Pirmojoje Melnragėje esančio tualeto. Vandalai: prižiūrėtojai nespėja dažyti Pirmojoje Melnragėje esančio tualeto.

Prižiūrėtojai nespėja dažyti Pirmosios Melnragės paplūdimio prieigose stovinčio viešojo tualeto. Statinį nuolat sudarko grafitininkai. Manoma, kad terliotojai yra labai jauni.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktorius Virginijus Urbonas pasakojo, kad viešąjį tualetą Molo gatvėje prieš vasaros sezono pradžią jau teko perdažyti tris kartus.

„Nudažome, o kažkas vėl apipiešia. Vėl dažome – ir vėl tas pats. Ne tik sienas, bet ir žaliuzes. Neseniai pastarąsias vėl perdažėme ir laukiame, kas dabar bus“, – pasakojo vadovas.

Pasak V.Urbono, grafitininkai sudarkė ir Pirmojoje Melnragėje esančiame take, kuris veda į centrinį paplūdimį, stūksančią sienelę. Prižiūrėtojai prieš vasaros sezono pradžią ją buvo nudažę geltonai.

Tačiau grafitininkai sienelę „pagražino“. Tad ją teko nudažyti iš naujo.

Terliotojai apgadino ir ženklus, nuorodas, žemėlapius vadinamajame neįgaliųjų paplūdimyje.

„Pastatėme naujus. Važiuoju ir matau, kad viskas išterliota. Rankos nusviro“, – pasakojo vadovas.

V.Urbonas spėjo, kad paplūdimių prieigose siaučiantys terliotojai yra labai jauni. Piešiniai išduoda, kad jų amžius gali svyruoti nuo 7 iki 11 metų.

„Pagal dažymą matosi, kokia "profesūra". Siautėja vandaliukai ir nieko nepadarysi. Kol kas dar nėra šilta. Žmonių paplūdimiuose yra mažai, todėl, matyt, ir darbuojasi. Ypač vakare“, – dėstė direktorius.

Vadovas negalėjo pasakyti, kaip reikėtų spręsti šią problemą.

„Kamerų neįrengsi, patrulių prie kiekvieno statinio nepastatysi. Šiems dalykams reikėtų daug lėšų. Tad perdažome ir viskas“, – komentavo direktorius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų