Tragiška avarija Klaipėdoje: automobiliui atsitrenkus į sieną žuvo vairuotojas

Sveikata gali sušlubuoti labai staiga ir pačiu netinkamiausiu momentu. Eismo įvykius tiriantiems pareigūnams jokia naujiena, kad avarija įvyksta netikėtai vairuotoją ištikus priepuoliui.

Esama pagrįstų įtarimų, kad būtent taip atsitiko ankstų pirmadienio rytą Klaipėdos centre, Naujojoje Uosto gatvėje.

Oficialiame policijos pranešime teigiama, kad 7.40 val. automobilis "Citroen Picasso" rėžėsi į šioje gatvėje esančio pastato sieną.

Eismo nelaimė atsitiko, kai automobilis važiavo į įmonės teritoriją.

Kokiu tikslu juo važiavusieji vyko į šią įmonę, ar jie yra kurios nors uosto įmonės darbuotojai, Klaipėdos policijos komisariato pareigūnai kol kas neatskleidė, teigdami, kad įvykio aplinkybės dar tikslinamos.

59 metų vairuotojas mirė įvykio vietoje. Sužeistos ir ambulatoriškai gydomos kartu su juo važiavusios 50-ies ir 56-erių moterys.

Nepatvirtintais duomenimis, eismo nelaimė nutiko sutrikus vairuotojo sveikatai.

Laukiama teismo medicinos ekspertų išvados, iš kurios tikimasi sužinoti, ar mirtis vyrą ištiko dėl avarijos metu patirtos traumos, ar dėl staigaus negalavimo.

Įvykio tyrimas pavestas Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnams, tai byloja apie pareigūnų nuostatą, kad eismo įvykio priežastis – sutrikusi sveikata.

Panašių atvejų pasitaiko kasmet. Uostamiestyje yra buvęs atvejis, kai širdies priepuolio ištiktas žmogus išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur jo automobilis susidūrė su kitu.

Dažniau tokios nelaimės ištinka pagyvenusius vairuotojus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žmogus

Žmogus portretas
Skaudus įvykis. Užuojauta . Amžiną atilsį...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių