Turizmo mokyklos moksleiviai įkliuvo rūkydami

Uostamiesčio savivaldybės valdininkai pagal iš anksto numatytą planą trečiadienį vėl tikrino, ar laikomasi reikalavimo nerūkyti mokymo įstaigų teritorijose. Šįkart įkliuvo 17 Turizmo mokyklos moksleivių.

Panašu, kad jiems teks sumokėti po pusę minimalios už šį administracinės teisės pažeidimą skiriamos baudos – 10 litų.

Kiekvieną savaitę rengiamus reidus savivaldybės viešosios tvarkos skyriaus Kontrolės ir prevencijos poskyrio darbuotojai vykdys iki lapkričio pabaigos. Tada jie bus apsilankę visose uostamiesčio mokymo įstaigose.

Paprastai prieš valdininkų reidą policininkai būna kelis kartus apsilankę mokykloje ir papasakoję apie galimas rūkymo mokykloje bei jos teritorijoje pasekmes.

Vėliau ketinama reaguoti į gyventojų pranešimus apie rūkalius laiptinėse ar bendro naudojimo koridoriuose ar virtuvėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mokinė

Mokinė portretas
Man juokinga,skaityti tokius straipsnius,gal dar pastatykit prie kiekvieno nepilnamečio rūkančio po policininka :D Rūkė ir rūkys jei ne prie mokyklos tai už mokyklos. 10lt bauda :D juokinga nu vienas pakelis cigarečiu bet nuleisim kraujo ir vėl gerai bus :)

Haha

Haha portretas
Paulikienė matau didelę karjerą padarė, iš kapinių tiesiai prie mokyklų, gaudyti rūkančių pienburnių... nejaugi taip geriau "uždirbti" eina? Kaip suprantu jokio skirtumo tai poniai ar kapavietes parceliuoti ar žmones skųsti ;)

.

. portretas
maladec
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių