Uostamiesčio gelbėtojai vadavo šiaurinio molo gale įstrigusį vaikiną

Keistą tradiciją nueiti iki šiaurinio molo puoselėjantis jaunuolis antrą kartą rizikavo savo gyvybe. Šeštadienį po pietų jo vaduoti nuo šlapių akmenų skubėjo uostamiesčio gelbėtojai.

18-metis vaikinas, gyvenantis Triušelių kaime, prasitarė ne pirmą kartą užsibrėžęs nueiti iki paties šiaurinio molo galo. Tai tapę tradicija, tačiau likimas jam parodė ženklą, kad tokie pomėgiai gali liūdnai baigtis.

Jis antrus metus nusprūdo nuo molo akmenų į jūrą, kuri ties jūrų vartais yra itin nerami bei pavojinga.

Šį kartą apie 14 val. vaikinas paslydo ir įkrito į vandenį. Ketvirtį valandos prasiblaškęs bangose jis sugebėjo užsikabaroti ant molo. Tačiau pradėjo lyti, akmenys sušlapo ir permirkęs iki siūlo galo jaunuolis suvokė, kad nesugebės grįžti į krantą.

Vaikinas išsikvietė pagalbą. Gelbėtojai jį pasiekė valtimi ir įlaipino į ją pačiame molo gale įstrigusį nelaimėlį.

Kai jis pagaliau pasiekė krantą, buvo labai sušalęs. Kol laukė greitosios medicinos pagalbos ekipažo, policijos patruliai šildė jį pakaitintu vandeniu.

Panašu, kad šį kartą jaunuolis fiziškai nenukentėjo, tik išsigando ir sušalo.

Pernai toks pat žygis jam baigėsi kiek kitaip. Įkritęs į vandenį jis sugebėjo pats išplaukti. Trečias kartas gali būti lemtingas.

Beje, ant molo yra užtvaros ir įspėjantieji užrašai, kuriais skelbiama, jog lipti ant molo griežtai draudžiama. Už šių užrašų nepaisymą vaikinas gali būti nubaustas.

Policijos patruliai nuo molo nuvijo ir žveją.

Prieš kelerius metus nuo šlapių molo akmenų nuslydo paauglys, tai pamatęs jo brolis ir keli tuo metu greta žvejoję vyrai puolė vaiko gelbėti. Brolis ir vienas suaugęs vyras nuskendo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tebunie anonimas

Tebunie anonimas portretas
Jūs, nei vienas, jo nepažįstate tai malonėkite ir patylėti, aš jį pažįstu labai gerai ir jis tiesiog mėgsta ekstremalius dalykus, adrenaliną. Jeigu jūs va taip gulit ir pūvat namie prie kompų tai nereikia čia jo psichiniu vadinti, žmogus nori praleisti gyvenimą ne šeip sau pūvant namie ant sofos ;) laikykit liežuvius už dantų. Jis yra toks pat normalus kaip ir visi kiti žmonės.

Pff.

Pff. portretas
gal pasakisiu nesamone, gal galima padaryti tilteli zvejams ir tt ant molo?

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Akivaizdus Kremliaus propagandos neigiamas poveikis Putino subinlaižių psichikai: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių