Uostamiesčio pensininkių plėšikas įsisiautėjo

Uostamiesčio policijos pareigūnams vis dar nesiseka sučiupti jauno nusikaltėlio, tykančio senyvo amžiaus moterų, einančių namo. Vaikinas jau nuskriaudė ne vieną dešimtį Klaipėdos pensininkių.

Trečiadienis šiam plėšikui buvo itin "darbinga" diena, per kelias valandas jis nuskriaudė tris klaipėdietes.

Tądien 11.10 val. Vingio gatvėje, prie namo laiptinės durų, 70-metę užpuolė nepažįstamas vaikinas.

Jis pastvėrė moters rankinę, kurioje buvo dokumentai, banko kortelė ir apie 50 eurų.

Moteris buvo pargriauta ant laiptų. Ji nurodė patyrusi 100 eurų žalą.

Nukentėjusioji pasakojo, kad užpuolikas gali būti apie 180 cm ūgio, laibo kūno, vilkėjo juoda striuke, mūvėjo juodomis sportinėmis kelnėmis.

Apie 15 val., kaip spėjama, tas pats nusikaltėlis pasekė paskui 65 metų moterį Žardininkų gatvėje, griebė jos rankinę, bet klaipėdietė jos nepaleido.

Tada nusikaltėlis smogė moteriai į petį ir taip ją parvertė ant žemės. Antrojo išpuolio metu plėšikas pasipelnė 96 eurais.

Po pusvalandžio veikiausiai tas pats jaunas asmuo Taikos prospekte pasekė 86-erių moterį. Iš jos plėšikas taip pat atėmė rankinę, kurioje buvo dokumentai, apie 80 eurų, namų raktai bei telefonas.

Moteris užpuoliką apibūdino labai panašiai, tik jai nusikaltėlis pasirodė kiek vyresnis.

Šio plėšiko tyko didžioji dauguma pietinėje Klaipėdos pusėje tvarkos žiūrinčių Kriminalinės policijos pareigūnų. Jie yra sudarę veiksmų planą ir viliasi, kad artimiausiu metu pavyks sučiupti  pažeidžiamiausias Klaipėdos gyventojas skriaudžiantį vaikiną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kiek dar šimtmečių policija nesugebės sugauti to plėšikėlio ?

tetulytė

tetulytė portretas
Miela valdžia, jūs darote šou su šviesos muzika,išleisite tūkstančių tūkstančius.Ar to reikia?Gal geriau investuokite į žmonių saugumą. Už tuos tūkstančius pripirksite kamerų ir tą kvailelį banditėlį taip sustabdysite. Juk jis paklius.O dabar džiaugiasi,kad apie jį rašo,o jis nepakliūna.Mes šeimininko neturime,jums rūpi tik valdžia ir dideli pinigai.

pilietis

pilietis portretas
inkognito,bobuciu siaubas,o ka daryti senukams i vaistine,parduotuve juk reik iseiti,gerai gyvenam 21 amziuje...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių