Uostamiesčio policijai įkliuvo neblaivus maršrutinio autobuso vairuotojas

  • Teksto dydis:

2022 m. birželio 16 d. Klaipėdos kelių policijos pareigūnai nustatė keletą pažeidimų.

Ryte, apie 8 val., uostamiestyje, Mogiliovo gatvėje, pareigūnai patikrino viešojo transporto vairuotojų blaivumą – 1952 m. gimusiam miesto maršrutinio autobuso vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas 0,44 prom. neblaivumas. Vairuotojui gresia netekti vairuotojo pažymėjimo 12 mėnesių bei bauda nuo 800 iki 1000 eurų.

Tą pačią dieną, apie 12.15 val., kelyje A1 policijos pareigūnai sustabdė sunkvežimį „Volvo“, jį vairavusiam 1986 m. gimusiam vyrui nustatytas 0,36 prom. neblaivumas, jam taip pat surašytas protokolas ir gresia bauda iki 300 eurų.

Netrukus, apie 12.22 val., taip pat kelyje A1 pareigūnams sustabdžius automobilį „Opel“ nustatyta, jog jį vairavęs 1999 m. gimęs vyras neturi teisės vairuoti transporto priemonę, o alkoholio matuokliu jam nustatytas 0,37 prom. neblaivumas. Vairuotojui gresia bauda nuo 300 eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keleivis

Keleivis portretas
Aaa, ir iš kur tokia informacija. Ar tik pats nebūsi 6 ar 15 maršruto autobuso vairuotojas.

Aaa

Aaa portretas
Keleiviui GAILA TAI NE 6 TO, IR 15-O MARŠRUTO VAIRUOTOJAS.

pensininkė

pensininkė portretas
manau išvis tokio amžiaus jau neturėtų vežti keleivių, o dar neblogai prigerti sugeba gėda įmonės vadovams manau reikėtų atimti licenziją iš tos įmonės ir leisti kitai įmonei vežti miestiečius ir jo svečius
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių