Pereiti į pagrindinį turinį

Uostamiesčio viešbutyje – kraupūs grasinimai

2016-03-08 15:23
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdos senamiestyje įsikūrusio baro darbuotojams ir klientams teko išgyventi liūdną akistatą su įkaušusiu agresyviu vyru, kuris pagrasino susprogdinsiąs visą viešbutį.

Iš "Rybporto" – į barą

Incidentas nutiko prieš kovo 2-ąją 20 val. vakaro. Tuo metu viešbutyje kambarius buvo užsisakę 44 žmonės, o bare sėdėjo nemažai vakarojusių svečių.

Netikėtai prasivėrus baro durims, į vidų užėjo 40–45 metų vyras, vilkintis sportinį kostiumą.

Baro darbuotojams jis jau pasirodė neblaivus, tačiau jis dar užsisakė alkoholio. Išgėręs vieną kitą taurelę, ėmė vaikštinėti po salę ir klausinėti, kas užsakė susitikimą su juo.

"Jis prisistatė esąs iš vadinamojo Rybporto ir klausinėjo, kas su juo turėtų čia susitikti. Klabėjo su vienu lietuviu ir keliais užsieniečiais. Panašu, kad buvo neblaivus, o kas žino, gal net apsvaigęs nuo kitų medžiagų. Jis netrukus tapo labai agresyvus. Kabinėjosi ne tik prie darbuotojų, bet ir prie klientų, užsipuolė ir mane, kai nulipau į barą", – pasakojo viešbučio administratorė.

Pagrasino susprogdinsiąs

Įsisiautėjęs vyras akivaizdžiai nevaldė įsiūčio. Netrukus jis ėmė visiems aplinkui grasinti. O vėliau pareiškė susprogdinsiąs viešbutį.

"Aiškino, kad į orą išlėks visas antras aukštas. Jis net ieškojo direktorės. Man pačiai nejauku ir baisu. Išsigandę ir darbuotojai. O jei policija jį paleis, kas garantuos, kad jis nesugrįš?" – nerimavo viešbučio atstovė.

Iš pradžių vyras buvo išprašytas į lauką, tik vėliau, kai viešbučio vadovė sunerimo, kad šis vyras gali būti pavojingas, jį sulaikė policija.

"Atvyko policininkai ir išsivežė jį. Nors buvo iškviesta greitoji ir ugniagesiai, bet sprogmenų niekas neieškojo. Kažin ar turėtų jis susimokėti už specialiųjų tarnybų pasivažinėjimą? Bent jau bauda kokia nors jam turėtų būti skirta", – mano moteris.

Grėsmės nėra

Viešbučio vadovė tikino, kad uostamiesčio senamiestyje įsikūrusioms įmonėms vakarais yra nesaugu.

"Labai dažnai turime problemų dėl neblaivių ir agresyvių asmenų. Tai benamis registratūrą apmėtė termosais, tai girtas verslininkas įsisiautėja. Gėda prieš užsieniečius", – tikino apgyvendinimo įmonės atstovė.

Viešbutyje įrengtų vaizdo kamerų užfiksuotus įrašus viešbutis saugo ir laukia, kol policija praneš, ar nustatė šio veikėjo tapatybę.

"Mes norime jį įtraukti į nepageidaujamų asmenų sąrašą", – pabrėžė viešbučio vadovė.

Klaipėdos miesto policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus viršininkas Gintaras Lasickas nesureikšmino įvykio.

"Jei nebuvo paskelbtas planas "Skydas", vadinasi, nieko rimto. Aplinkybes patikslinsime ir priimsime procesinį sprendimą, kaip jį nubausti. Išklausyta tik viena pusė, apklausime kitas, bus aišku. Realaus pavojaus visuomenei nėra", – praėjusią savaitę aiškino G.Lasickas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų