Uostamiestyje toliau liejasi kraujas: prieš giminaitį – su peiliu rankoje

Klaipėdos apskrityje toliau liejasi peiliais žalojamų žmonių kraujas. Trečiadienio pavakare kruvinas konfliktas įvyko tarp giminystės ryšiais siejamų vyrų.

Tądien apie 17 val. policininkai ir greitosios medicinos pagalbos darbuotojai skubėjo į netoali Klaipėdos esantį Kaspariškių kaimą.

Pagalbos reikėjo peiliu sužeistam 24 metų vaikinui.

Pareigūnams buvo paaiškinta, kad girtas sesers sugyventinis griebėsi peilio. Koks buvo išpuolio motyvas, dar aiškinamasi.

Įtariamasis – 51-erių vyras – įvykio metu buvo gerokai neblaivus, todėl su juo pasikalbėti pareigūnams nesisekė.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl skausmo sukėlimo kitam žmogui.

Nusikaltimo auka nukentėjo nesunkiai, apžiūrėję žaizdą ir suteikę pirmąją pagalbą medikai vaikinui leido gydytis namuose.

Pastaruoju metu Klaipėdoje ir jos apylinkėse padažnėjo žmonių sužeidimų peiliu atvejų. Kai kurie jų baigėsi liūdnai – aukos buvo sunkiai sužeistos arba žuvo. Viena pagrindinių priežasčių – girtavimas, kita – patiriama dėl karantino ribojimų įtampa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Borgis

Borgis portretas
Labai pažeidė karantinas zmoniems psichiką. Užsidarius nelengva tiek išgyventi. Žmonės ir po skiepų lieka irzlus, nesukalbami. Neaišku kodėl?

Lauris

Lauris  portretas
Va va ka daro karantinas. Gauna pinigus is uzimtumo tarnybos ar is socelines paramos skyriaus ir prasideda isgertuves . Kur dirbtum nebutu isgerinejimu is vis . Negali normalei dirbti ir vyksta isgerinejimai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių