Uostamiestyje toliau siautėja vandalai: batutas virto smėlio dėže

Poilsio parko įrenginiai užkliuvo vandalams. Vienoje aikštelių pastatytas ir vaikų pamėgtas batutas buvo sugadintas ir virto smėlio dėže. Ar mažieji parko lankytojai sulauks įrenginio, ar turės ir toliau tenkintis smėlio dėže – kol kas tiksliai neaišku.

Pernai pabaigtas tvarkyti parkas jau spėjo tapti vandalų taikiniu.

"Dažnai čia lankomės su vaikais, nes gyvename netoliese. Tikrai džiaugiamės sutvarkytu parku,  jis tapo tiesiog didele žaidimų aikštele, kur vaikams įdomu", – pasakojo klaipėdietė Aušra.

Pašnekovė, kaip ir kiti dažnai į parką su mažaisiais užsukantieji, dažniausiai traukdavo žaidimų aikštelės, kurioje buvo įrengtas ir šokinėti pritaikytas batutas, link. Tačiau prieš kurį laiką žmonės nemaloniai nustebo – batutas buvo apgadintas, o netrukus virto tiesiog smėlio dėže.

Žmonės gailėjosi dingusios pramogos ir svarstė, ar įrenginys užkliuvo vandalams, ar tiesiog per laiką susidėvėjo.

Klaipėdos miesto sporto bazių valdymo centro, kuris ir valdo parke esančias aikšteles, direktoriaus pavaduotoja Jūratė Kenstavičienė informavo, kad pažintinio tako aikštelėje įrengtas batutas buvo sugadintas šių metų spalio 17 d.

Įrenginys tapo nesaugus, į atsivėrusius plyšius lįsdavo vaikų kojytės, todėl buvo nuspręsta įrenginį demontuoti ir vietoj jo pripilti smėlio.

Ar vaikų pamėgta pramoga į aikštelę sugrįš – kol kas tiksliai pasakyti sunku, mat sugadinti įrenginiai ateityje bus atnaujinami arba keičiami kitais, atsižvelgiant į tam reikalingas lėšas.

Klaipėdos savivaldybės Informavimo ir e. paslaugų skyriaus viešųjų ryšių specialistė Aušra Lukauskienė priminė, kad Poilsio parko sutvarkymo ir pritaikymo turizmo bei kitoms viešoms reikmėms projekto kaina siekė daugiau nei 753 tūkst. eurų. Parko tvarkymo darbai buvo užbaigti 2018 m. balandį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Socikas

Socikas portretas
Tuos pederastus reiktu sugauti ir naudoti kaip bokso kriauses tame paciame parke, pakabinus aukstyn papais ant sakos.

Bitas

Bitas portretas
Tol kol patys žmonės nepradės tuos isgamass dubasinti pagaliais tol tvarkos nebus ,norint demokratijos pirma reikia gerbti įstatymą o kol ne tol reikia isgamas dubasinti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių