Uostamiestyje vairuotojai – girtumo rekordininkai: įpūtė daugiau nei tris promiles

Įžūlumo ir įstatymų nepaisymo viršūne pareigūnai pavadino taksisto poelgį šeštadienį ryte. Vyras ne tik vairavo visiškai girtas, bet ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Panašiais nuotykiais pasižymėjo ir Nidos gatvėmis vinguriavusi vairuotoja.

Kaip paskelbė "Facebook" paskyra "Reidas", 46-erių taksi vairuotojas prieš 10 val. ryte atvairavo mašiną į automobilių servisą Priestočio gatvėje ir paprašė pakeisti padangas.

Serviso darbuotojai suprato, kad vyras yra visiškai girtas, ir iškvietė policininkus.

Alkoholio matuoklis parodė 3,31 prom. Prieš kelis dešimtmečius tokia alkoholio koncentracija žmogaus organizme buvo vertinama kaip artima mirtinai.

Ėmęsi tikrinti vairuotojo dokumentus, policininkai suprato, kad jis pateikė ne savo vairuotojo pažymėjimą.

Vyras pateko į areštinę, jo laukia didžiuliai nemalonumai.

Kol kas nepranešama, ar šis asmuo turi galiojantį vairuotojo pažymėjimą ir ar taksi automobiliu kitomis dienomis važinėjo pats.

Penktadienį prieš pietus, 11.08 val., Neringos policijos pareigūnai atkreipė dėmesį į Nidos gatvėmis keistai manevravusį automobilį "Volvo".

Policininkai sustabdė šią mašiną ir nusprendė patikrinti vairuotojos blaivumą.

Įtarimai, kad 56 metų moteris gali būti girta, pasitvirtino – alkoholio matuoklis parodė 3,01 prom. Pareigūnų vertinimu, tai yra sunkus apgirtimo laipsnis.

Moters, kaip ir taksisto, laukia labai dideli nemalonumai: bauda, vairuotojo pažymėjimo praradimas, teistumas už nusikaltimą ir automobilio praradimas.

Ar girta vairuotoja pabuvojo Klaipėdos areštinėje, nepranešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių