Už mažametės podukros seksualinį išnaudojimą - 9 metai nelaisvės

  • Teksto dydis:

Patėvio seksualinis prievartavimas paaiškėjo, kai 13-metė mergaitė nebegalėjo nuo namiškių nuslėpti, kad yra nėščia. Trečiadienį Klaipėdos apygardos teismas paskelbė nuosprendį 38 metų Klaipėdos rajone gyvenusiam vyrui, kuris ne vienerius metus seksualiai išnaudojo savo mažametę podukrą.

Patėvio seksualinis prievartavimas paaiškėjo, kai 13-metė mergaitė nebegalėjo nuo namiškių nuslėpti, kad yra nėščia.

Trečiadienį Klaipėdos apygardos teismas paskelbė nuosprendį 38 metų Klaipėdos rajone gyvenusiam vyrui, kuris ne vienerius metus seksualiai išnaudojo savo mažametę podukrą. Vyras pripažino kaltę, todėl jam skirta panaši į Baudžiamojo kodekso numatytą už tokį nusikaltimą vidutinę bausmę.

Veidą nuo žurnalistų slėpęs vyras teigė supratęs, kad teismas jam skyrė 9 metų laisvės atėmimo bausmę. Nukentėjusiosios naudai iš jo priteista 30 tūkst. litų neturtinei žalai atlyginti.

Vyras pripažintas kaltu porą metų įvairiose vietose žaginęs mažametę, grasindamas jai susidorojimu, todėl ji neprasitarė apie patiriamą skriaudą.

Mergaitės interesus teisme atstovavusi jos mama, išgirdusi nuosprendį, negalėjo sulaikyti ašarų. Paauglė susilaukė vaiko būdama vos 14-kos.

Nukentėjusiosios interesais neskelbiama ne tik jos, bet ir kaltininko pavardė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Johnc686

Johnc686 portretas
Definitely pent topic matter, appreciate it for selective information. ebadgbeedaek

eta

eta portretas
Ne nu kooooks teisingumas!!! Priteista 30 tukst. uz suluosinta vaikyste ir praktiska visa gyvenima. Mergaitei visa gyvenima vaidensis tas bjaurus prievartautojo snukis. O kas per motina tai isvis zodziu truksta.........

Mintis

Mintis portretas
Keista,kad motina nematė mergaitės nerimo,baimės likti vienai su patėviu,jos užsisklendimo ar nervingumo...Visų abejingumas verčia vaikus kentėti.Kentės nuo visų ir atėjęs į pasaulį vaikelis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių