Vaikinai turėjo kanapių

Vėlų vakarą jauni žmonės viešoje vietoje dažniausiai traukia policininkų dėmesį ir sukelia abejonių, ar jie nėra apsvaigę nuo narkotikų. Apie tai byloja pranešimai apie pradėtus ikiteisminius tyrimus.

Penktadienį, vos kelios minutės iki vidurnakčio uostamiesčio Gintaro gatvėje policininkai kažkodėl atliko dalinę 19-mečio apžiūrą. Ar vaikinas buvo įvykdęs kokį nusikaltimą ar pažeidęs viešąją tvarką, pareigūnų atstovai nepraneša.

Kur kas svarbiau jiems pasirodė informuoti, kad vaikino striukės kišenėje policininkai rado augalinės kilmės žalsvos spalvos medžiagos. Kiek jos buvo kišenėje, taip pat neinformuojama.

Šįkart dėl tokio nusikaltimo jaunuolis į areštinę nebuvo uždarytas, jam tik įteiktas šaukimas atvykti apklausą, o tai reiškia, kad jau pradėtas ikiteisminis tyrimas, vaikinas bus teisiamas, kaip kriminalinis nusikaltėlis.

Labai panašiai tuo pačiu metu penktadienį atsitiko ir Plungėje, daugiabučių namų kvartale, V.Mačernio gatvėje.

Pareigūnai ėmėsi tikrinti automobilį „Peugeot 206“ ir ant priekinės keleivio sėdynės rado folijos lankstinuką su augalinės kilmės medžiaga.

Mašinoje sėdėjo 22 ir 25-erių vaikinai. Abu iškviesti apklausai į policijos komisariatą. Jie taip pat tapo įtariamaisiais baudžiamojoje byloje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linas

Linas portretas
Kas ira kanapės žolė ne žolė tai kas tada maišelyje ten

M,K.

M,K. portretas
Na kaleimus ant 10m.kad kiti žinotų narkotikų vartotojų negalimą.Gaila tu žmonių,nes kaleimo jie turbūt nebijo.

Alchoholikas

Alchoholikas portretas
O kad alkoholiku pilna tai nieko tokio . Moksleiviai pertraukose tik ir ruko savo pipkes . Kaž kas negali rinka pasidalinti . O policija daro vaizda kad gauna zoleles prekiautojus nors ir klaipedele kartais raso kad ten ar ten buvo pagautas ... nors policininkai zino daaaaug daugiau bet liesti jam uždrausta :)))
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių