Vėl siautėja kaprofilas – durys ištepamos išmatomis

Klaipėdiečiams, gyvenantiems I.Simonaitytės gatvėje, Kalėdų nuotaiką sugadino šleikštulį keliantis išpuolis. Antrą kartą per kelias savaites kažkas išmatomis išterliojo gyventojų butų duris.


 

Klaipėdiečiams, gyvenantiems I.Simonaitytės gatvėje, Kalėdų nuotaiką sugadino šleikštulį keliantis išpuolis. Antrą kartą per kelias savaites kažkas išmatomis išterliojo gyventojų butų duris.

Šį kartą vandalas pasidarbavo I.Simonaitytės g. 22 name. Iškrypėlis ekskrementais išterliojo buto durų spyną. Negana to, fekalijų krūva buvo rasta ir ant lauko kilimėlio.

Policijai pareiškimą parašė tik šio namo gyventojai. Tačiau aiškinamasi, ar šiame rajone antrąją Kalėdų naktį nebuvo ir daugiau tokių incidentų.

Specialistai liguistą potraukį fekalijoms įvardija susirgimu ir jį vadina kaprofilija.

Tai ne pirmas toks atvejis uostamiestyje. Prieš kelias savaites ekskrementais buvo išterliotos kelių butų durys kitame rajone.

Tą kartą išmatas nuo durų, rankenos ir spynos teko plauti Debreceno g. 78 namo gyventojams.

Kitą dieną buvo pranešta, kad analogiškas nutikimas įvyko Debreceno g. 49-ojo namo laiptinėje.

Šiame name išmatomis buvo išterliotos skirtingos durys visuose penkiuose namo aukštuose.

Gyventojai sunerimę dėl tokių įvykių. Butų savininkai susirinkime nusprendė laiptinėje įstatyti specialias rakinamas duris.

Uostamiesčio policija kol kas nesučiupo šio nusikaltėlio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lara

Lara portretas
Tai jau įvyko kovo 8 Tas psichinis ligonis jau persikele i statybininkų pr Iššūdino 6 namo gyventojų duris Galų gale policija imsis realaus darbo ar ne ?

Prieš metus

Prieš metus portretas
taip buvo Šiaulių gatvėje...

suvaikėjęs šūdukas

suvaikėjęs šūdukas portretas
anekdotas: dar geriau yra prišikti i maiša , ji padegt, ir paskambyt i duris, tada kokia žyrna boba pasikelia nuo savo fotelio ir serialu, išeina i padjezda ir trepsi per šūdukus, tekšt tekšt tekšt :D
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių