Vėlų vakarą – išpuolis uostamiestyje: mergina peiliu sužalojo vaikiną

Jaunų žmonių konfliktas baigėsi dūriu peiliu. Įtariamoji – mergina, sužeidusi 20-metį vaikiną. Pareigūnai aiškinasi, kas nutiko vėlų vakarą.

Trečiadienį po vidurnakčio į policiją paskambino jaunas klaipėdietis. Jis pranešė gatvėje buvęs sužalotas peiliu. Esą iš matymo pažįstama mergina jam smogė į ranką.

Prieš tai tarp jaunuolių buvo kilęs konfliktas.

Iškart po sužeidimo vaikinas pabuvojo ligoninėje. Medikai suteikė jam būtinąją pagalbą ir išleido gydytis ambulatoriškai.

Bendraudamas su policininkais, jaunuolis nurodė jį sužeidusios merginos vardą ir pavardę. Ketvirtadienį pareigūnai ketino jos ieškoti ir pakalbinti, mat pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nežymaus žmogaus sveikatos sutrikdymo.

Kol neapklausta mergina, neaiški konflikto esmė ir priežastys, dėl kurių durta vaikinui. Gali būti, kad jos įvykio versija nesutaps su nukentėjusiojo pasakojimu.

Kartais po barnio, pasibaigusio smurtu, abu jo dalyviai būna ir kaltinamieji, ir nukentėjusieji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiučius

Čiučius portretas
Pažvelkit pro langą. Artėja pilnatis, kovo mėnuo, morčius, ir katės rujoja, o vaikinas kitokios pakraipos, tai nors imk ir nupjauk tokiam kaip ką.

kai 2metrinė Pijavka dozei pristigdavo,

kai 2metrinė Pijavka dozei pristigdavo, portretas
jos tikra biologinė mama būdavo randama tai kraujo klane, tai iš balkono nugriuvusi žemyn galva ir invalide tapusi po kritimo vos iš 2,3 m aukščio, rankos liko iškreiptais kaulais - bet negi motina skųs narkomanę dukrą su kibiro dydžio veidu... botoksą reikia atnaujinti, dukrai vis negana pinigų, štai, ir luošino nuosavą motiną palaipsniui ir tol, kol tai buvo naudinga, kai jau nebuvo naudos, darė su specporeikiais ir su visų pinigų atėmimu - juk paprasta daryt senutę neveiksnia, tada kai jau ir tai nebenaudinga, nukankinta senutė išlydima Anapilin... dukrai gi reikia ploto - vos tik naudingiau paveldėti ir užsiimti senutės gyvenamą vietą, taip ir daroma... senutė net neslaugoma - o kam? yra juk kaimynių alkoholikių, senutės priešmirtines išskyras valo už bambalį - toks mokestis už savaitę priežiūros... tad nestebina kažkokios info apie mergyyynas --- Vilniuj yra tokių padarų, kad ... fui fui, dvokia tie padarai - Asilų universitetu.

lybersosams atejus y valdzia Bobos

lybersosams  atejus  y  valdzia  Bobos portretas
ysisiautejo ,ir nuprotejo pradejo skerst visus vyrus kur tik pamato....
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių