Vėlyvas pasivažinėjimas uostamiestyje sukėlė įtarimų

Vėlai vakare Klaipėdos gatvėmis važinėjantys jaunuoliai policininkams kelia įtarimų ir tie įtarimai neretai pasiteisina vos atvėrus automobilio dureles. Taip atsitiko ir šeštadienį vakare, kai policininkai sustabdė jauno vairuotojo automobilį.

Apie 22.30 val. Birutės gatvėje policininkai paprašė automobilio „Seat Leon“ vairuotoją sustoti. Tai turėjo būti eilinė dokumentų patikra.

Bet įvykiai pasisuko kita linkme, kai iš salono tvokstelėjo kanapių tvaikas. Pareigūnai apžiūrėjo mašiną ir rado maišelį su augalinės kilmės medžiaga.

Bet tai dar buvo ne viskas. Mašinoje aptikta ir plastikinė talpa su gelsvu skysčiu. Tikėtina, kad tai – kvaišalai. Ar spėjimas pasitvirtins, atsakys kriminalistikos ekspertai.

22 metų automobilio vairuotojas nebuvo uždarytas į areštinę, bet į apklausą policijos komisariate šaukimas jam įteiktas.

Jis tapo įtariamuoju ikiteisminiame tyrime dėl kvaišalų disponavimo be tikslo juos parduoti ar kaip kitaip realizuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Pagarba Policijai. Dėkii.

M

M portretas
eina sau.. ir taip leidžiami mano sumokėti mokesčiai.. ale dirba ir stabdo vaikius su kanapėm. Patruliai geriau gaudytų savo šlamštą prie konteinerių paliekančius pietinių getų gyventojus. Bent kažkia nauda būtų

Alex

Alex  portretas
Rimta gangsteriu grupuote paemet matau, rimti reikalai cia.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių