Pereiti į pagrindinį turinį

Viešose uostamiesčio vietose – girtos paauglės: viena atsipeikėjusi puolė medikus

2023-08-09 11:32

Girtos paauglės – viešose uostamiesčio vietose – tokia buvo vienos šios vasaros dienos aktualija. Mergaitėms, kurios medikų buvo nugabentos į ligoninę, viso labo yra 13 ir 15 metų.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / freepik.com nuotr.

Antradienį prieš 19 val. greitosios medicinos pagalbos ekipažas skubėjo į Kuosų gatvę, kur prie automobilių aikštelės ant žemės gulėjo 15-metė mergaitė. Jos būklė buvo sunki.

Nemenkos patirties trintys medikai įtarė, kad nepilnametė gali būti padauginusi alkoholio ir nuvežė ją į Vaikų ligoninę.

Trečiadienio naktį istorija pasikartojo. Apie 3 val. nepilnametės mergaitės iškvietė medikus į Varpų gatvę. Jos teigė parkelyje ant žolės radusios gulinčią savo 13-metę draugę.

Kai medikai pabandė ją pajudinti ir išsiaiškinti, kas atsitiko, mergaitė atsipeikėjo ir puolė greitosios medicinos pagalbos ekipažą. Pasipylė bjauriausi keiksmažodžiai ir grasinimai.

Medikams teko gintis nuo agresyvios paauglės ir kviesti į pagalbą policiją.

Ši mažametė taip pat buvo nugabenta į Vaikų ligoninę.

Tokiais atvejais nepilnamečiams plaunamas skrandis, duodama vaistų nuo apsinuodijimo.

Apie pasigėrusius nepilnamečius sužino ne tik jų tėvai, bet ir policija. Pareigūnai aiškinasi, kas vaikams parūpino alkoholio ir kodėl tėvai nežino, ką jų atžalos veikia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų