Vis dar ieškomas vairuotojas Šilutės plente partrenkęs pėsčiąją

Savaitės viduryje vienoje judriausių miesto gatvių įvykusio eismo įvykio kaltininko paieškos iki penktadienio popietės nedavė rezultatų.

Priminsime, kad trečiadienį 7.48 val. Šilutės plente, ties 19-uoju namu, įvyko eismo įvykis, kurio metu automobilis traumavo pėsčiąją.

Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino ir apie įvykį nepranešė, neiškvietė nė greitosios medicinos pagalbos.

Iš policijos pranešimo aiškėja, kad moteris ėjo ne per itin judrų Šilutės plentą, o per tą vietą, kur sukama į Sandėlių gatvę.

Pasak Kelių policijos tarnybos pareigūnų, jei kelias kertamas statmenai, pėsčiasis privalo įsitikinti, kad neartėja automobiliai, apsižvalgęs žmogus turi teisę pereiti gatvę.

Manoma, kad 44 m. moterį partrenkė „Opel“ markės automobilis. Nukentėjusioji pateko į ligoninę ir tebėra ten gydoma iki šiol.

Tą pačią dieną policijos atstovai paprašė visuomenės pagalbos, kad būtų nustatytos įvykio aplinkybės, moterį sužalojęs automobilis ir jo vairuotojas.

Pareigūnai sulaukė nemažai klaipėdiečių skambučių, žmonių pateikta informacija analizuojama, o įtarimai – tikrinami.

Klaipėdos apskrities VPK policijos pareigūnai ir toliau prašo mačiusius eismo įvykį ar važiavusius pro šalį bei turinčius vaizdo registratorius žmones pranešti apie tai tel. 8 700 60 712 arba 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių