Išgąsdino pirkėjus: vyras pasiėmė nuo prekystalio kirvį ir vaikščiojo po parduotuvę

Keistas ir net grėsmingas elgesys gąsdina aplinkinius, neretai žmonėms nelieka nieko kito, kaip tik kviesti į pagalbą policininkus.

Taip šeštadienį atsitiko viename uostamiesčio prekybos centre. Apie 14 val. į parduotuvę Taikos prospekte atėjęs 57-erių vyras pasiėmė nuo prekystalio kirvį ir laikydamas jį rankoje vaikščiojo po parduotuvę.

Žmogus buvo nusiteikęs agresyviai, todėl parduotuvės darbuotojai ir klientai jautėsi nesaugiai.

Vyras buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Tokio jo poelgio priežasties policijos atstovai nepranešė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Panašiai grėsminga situacija Klaipėdoje atsitiko šeštadienio popietę, apie 16 val. Šiaurės prospekte esančio namo viename bute 51-erių vyras konflikto metu pastūmė ir ėmė grasinti peiliu 38-erių moteriai.

Pareigūnai grasintoją sulaikė ir uždarė į areštinės kamerą. Pradėtas tyrimas dėl smurto, tačiau kodėl kilo konfliktas ir ar įtariamasis buvo blaivus, nepranešama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
O kuri parduotuvė Taikos pr. prekiauja kirviais?

d

d portretas
su kirviu is pc gali debesis kirsti, nepagalasti jie yra, saldyti koldunai yra didesne gresme agresyviai nuseteikusio zmogaus rankose:-)

Palaukit palaukit

Palaukit palaukit portretas
O nebuvo šeštadienį daug subėgusiųjų nelegaliai paprekuauti iš po skverno nieko nedominančiais neskoningais dirbiniais? Nepavyko lievų dukrų klišus rankdarbius iškišti? Nėra kuo skolų mokėt? Erzina kokybiškos prekės legaliosekrautuvėse??? Manau, maždaug taip.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių